Haberler

'İtirazım Var: Bayılırım Belaya' Filminin Galası Yapıldı

Güncelleme:

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasına katılan "İtirazım Var: Bayılırım Belaya" filminin galası yapıldı.

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali- Festival kapsamında Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na katılan "İtirazım Var: Bayılırım Belaya" filminin galası yapıldıANTALYA (AA) - Bu yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması filmlerinden "İtirazım Var: Bayılırım Belaya", sinemaseverlerle buluştu.Senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün gerçekleştirdiği, 33. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde en iyi yönetmen ve en iyi erkek oyuncu ödüllerini kazanan polisiye komedi türündeki filmin gösterimi, Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda yapıldı.Oyuncuları arasında Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Umut Kurt, Özgür Çevik, Serdar Orçin, Güler Ökten, Mustafa Kırantepe, Sırrı Süreyya Önder ve Tansu Biçer'in de yer aldığı filmi, sinemaseverler ve oyuncular izledi. Gösterimin ardından aynı merkezdeki Perge Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşi de konuşan Ünlü, yönetmenlerin sansür ile ilgili hazırladıkları ortak açıklamayı okudu. Sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan Ünlü, festivalde çok iyi filmler olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Ben daha önce aldım Altın Portakal. Zaten var benim Altın Portakal'ım. Daha önce almamış bir arkadaşımın almasını isterim. Bunlar önemli değil. Birinci film olmak filan... Böyle düşünmüyoruz. Bu ligde şampiyonluk gibi bir şey değil. Bu, başka bir mevzu." Bir izleyicinin, hocası Yılmaz Erdoğan'ın festivalde jüri başkanı olduğunu anımsattığı oyuncu Büşra Pekin ise "Zaten başka otelde kalıyor, görmüyoruz onları" diye espri yaptı. Başrol oyuncusu Serkan Keskin, filmde "Selman Bulut" karakterini severek canlandırdığını ifade etti. -51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali-"İtirazım Var: Bayılırım Belaya" filminin galası-Senarist ve Yönetmen Onur Ünlü-Büşra Pekin-Demet Evgar

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Büşra Pekin Onur Ünlü Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title