Haberler

Alternatif Politikalar Merkezi'ne Ödül

Türkiye Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından UNESCO "Dünya Mirası Türkiye" ödülüne Türkiye'nin tanıtımı adına göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı Alternatif Politikalar Merkezi layık görüldü.

Türkiye Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından UNESCO "Dünya Mirası Türkiye" ödülüne Türkiye'nin tanıtımı adına göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı Alternatif Politikalar Merkezi (APM) layık görüldü.

APM Başkanı Mahmut Koçak, yaptığı açıklamada, Türkiye Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından Türkiye'nin tanıtımı adına göstermiş olduğu duyarlılık ve başarılı çalışmalarından ötürü UNESCO'nun "Dünya Mirası Türkiye" ödülünün Alternatif Politikalar Merkezi'ne verileceğini belirtti.

Merkezin tanıtım adına göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı bu ödüle layık görüldüğünü bildiren Koçak, bir düşünce kuruluşu olarak hizmet vermekten gurur duyduklarını ve hizmet vermeye usanmadan yorulmadan devam edeceklerini kaydetti.

Koçak, ödülü 24 Ocak Cuma günü Ankara'da gerçekleştirilecek törenle alacağını sözlerine ekledi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Koçak Türkiye Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

faruk kayavhbkrc@gmail.com:

tebrikler afyonumuzun gururu,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title