Haberler

Altay'da Ayrılan Futbolcular Endişelendirdi

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı düşme hattının iki basamak üzerinde bitiren Altay'da Tahir, İlyas, Ozan, Fatih ve Gökhan Caba'dan sonra takımın beyni olan Semavi'nin de ayrılması, camiada yaşanan endişenin artmasına yol açtı.

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı düşme hattının iki basamak üzerinde bitiren Altay'da Tahir, İlyas, Ozan, Fatih ve Gökhan Caba'dan sonra takımın beyni olan Semavi'nin de ayrılması, camiada yaşanan endişenin artmasına yol açtı. Eski futbolcuları İsa Akgöl ve Göksel Akıncı'ya olan yaklaşık 200 bin TL borç nedeniyle transfer yasaklısı olan siyah beyazlı kulüpte takviye yapamayan yönetimin takımdaki tecrübeli oyuncuların bir bölümünü teknik direktör Serhat Güller'in raporuyla göndermesi, bazılarının gidişine engel olamaması, "Altay kumar oynuyor" yorumlarına neden oldu.

Tahir ve İlyas'ın gönderilmesinin ardından forvette sadece Hüsamettin kalırken, sağ bek Ozan ve ön libero Fatih'ten sonra stoper Gökhan Caba'nın ayrılmasıyla savunma da dağıldı. Orta sahadaki çalışkanlığı ve kritik paslarıyla takımın hem beyni, hem de dinamosu olan Semavi'nin sezon başında aldığı 75 bin TL peşinatı geri verip Hatayspor'a gitmesi, Altay için en ağır darbelerden biri oldu. Halil ve Osman'ı kiralık listesine koyup Antalya kampına altyapıdan 6 genç oyuncuyu gönderen yönetim, 200 bin TL borcu ödeyip transfer yasağını kaldırmak için kaynak arıyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title