Haberler

Aliağa Devlet Hastanesi'nde Garip Uygulama İddiası!

Aliağa Devlet Hastanesi'nde bir garip uygulamaya imza atıldığı ileri sürüldü.

Aliağa Devlet Hastanesi'nde bir garip uygulamaya imza atıldığı ileri sürüldü. Türk Sağlık Sen'in Aliağa Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Emre Keskin'e özel yemek şirketi personelleri tutanak tuttu, idare de soruşturma açtığı iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, "Devlet memuru olmayan şirket elemanlarının bir memur hakkında tutanak tutması kadar abesle iştigal bir durum olamaz. Şirket elemanlarının bu konuda bilgisi olmayabilir. Ancak tutulan tutanağı ciddiye alarak soruşturma konusu yapan idarecilerin memuriyetle ne kadar alakalı oldukları ortadadır" dedi.

Emre Keskin'in Türk Sağlık Sen'in işyeri temsilcisi olduğunu ve temsilcilerin görevinin de kurumda bulunan çalışanların mağduriyetlerinde yanlarında bulunmak olduğunu kaydeden Doğruyol, "Bergama Devlet Hastanesi'nde yapılarak Bergama, Dikili, Foça ve Aliağa ilçelerine dağıtılan yemeğin ne kadar kalitesiz olduğu defalarca tutulan tutanaklarla sabittir. Köftenin içerisinden saçma bile çıkmışken bizim temsilcilerimiz olaya seyirci kalamaz. İdareciler şirket elemanlarının tuttuğu tutanağa işlem yapmaya çalışacaklarına önce personele gelen yemeğin kalitesini ihale şartlarına uyup uymadığını kontrol etsinler. Kendi görevlerini yapmaktan imtina edenler görevleri dışındaki işlerle uğraşmasınlar. Temsilcimiz ve diğer bazı sendika temsilcileri yemek yenmemesi ile ilgili çalışanlarımıza bilgilendirme yapmışlardır. Bilgilendirme temsilcilerimizin görevidir. Aynı ortamda başka sendika temsilcilerinin olması ve onlar adına bir girişimde bulunulmaması ise manidardır. Her geçen gün devlet memurları itibarsızlaştırılmaya devam edilmektedir. Yasal olmayan bu soruşturmanın karşı girişimlerini avukatlarımız takip edecekleridir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aliağa İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title