Haberler

Akyazı'da Kadınlara Girişimcilik Kursu

Akyazı ilçesinde kadınlara yönelik girişimcilik kursu açılacak.

Akyazı ilçesinde kadınlara yönelik girişimcilik kursu açılacak.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaptığı açıklamada, kadınlara istihdam sağlanması amacıyla İŞKUR ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) işbirliğiyle düzenlenen kursa kayıtların başladığını belirtti.

Herhangi bir yaş ve eğitim sınırlaması olmadan başvuruların alındığını vurgulayan Akcan, "Ayrıca KOSGEB'ten işletme kurmuş olma şartıyla 30 bin lira hibe ve 70 bin lira geri ödemeli sıfır faizli destek kredisi verilecek" dedi.

Akcan, Türkiye ekonomisinin her yıl büyüdüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Ekonomisiyle her yıl daha da büyüyen ve gelişen ülkemizdeki KOBİ boyutundaki işletmeler küresel ve ulusal pazarlarda yenilikçi fikirlerle ve yeni girişimcilerle daha da söz sahibi olmaya başlamıştır. Kadınların ülke ekonomisine katkıda bulunmaları ve yenilikçi iş fikirler oluşturmaları için çalışma başlattık. Kadın eli değen her iş güzel, temiz olur ve her şeyden önemlisi kendilerine olan güvenleri artarak ülkemiz ekonomisine katkıda bulunurlar." - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title