Haberler

Akseki Stadı Sentetik Sahaya Dönüştürülecek

Akseki Stadyumu sentetik sahaya dönüştürülecek.

Akseki Stadyumu sentetik sahaya dönüştürülecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Özcan Karakoç, Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretinde Akseki Stadı'nın sentetik sahaya dönüştürülmesi ve yüzme havuzunun onarılması çalışmaları görüşüldü.

Ziyaret sonrası Akseki Stadı ve yüzme havuzunda gidilerek incelemelerde bulunuldu.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akseki Stadyumu'nun zeminin sentetik çim ve stadın çevre düzenleme çalışmalarının yapılacağını söyledi. Uysal, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığına stadımızın zeminin yenilenmesi, tribün koltuklarının yapılması, koşu parkurunun yenilenmesi, çevre düzenlemesinin yapılması, yüzme havuzunun tadil edilmesi için geçtiğimiz yıl çalışmalarımız olmuştu. Bu çalışmalarımız son aşamasına geldi. Akseki Stadı'nın zemini sentetik sahaya dönüştürülecek. Bizim amacımız Akseki Stadı'nı futbol takımlarımızın kullanabileceği antrenman stadı yapmak, yani futbol kulüplerinin kamp alanı olarak Akseki'yi tercih etmelerini sağlamaktır."

Uysal, çalışmalara en kısa sürede başlanacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

İsmet Uysal Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title