Haberler

Akseki'de Mahallelere Parke Taşı Döşeniyor

Akseki Belediyesinin başlattığı çevre ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında mahallelerde parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor.

Akseki Belediyesinin başlattığı çevre ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında mahallelerde parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor.

Akseki  Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerince ilçe genelinde nisan ayı başında başlatılan çevre düzenleme ve yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım, onarım, düzenleme ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında Boğaz Mahallesi'nde kaldırım çalışmaları tamamlandı. Cevizli Mahallesi'nde ise kilit taş döşeme işi sürüyor.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar 51 mahalleyi baz alırsak yaklaşık yüzde 70'lik kısmına kilit taşı ulaştırdıklarını söyledi. Uysal, bir ay içerisinde 15 bin metrekare taş getirip mahallelere döşediklerini anlattı.

Ceceler Kervan Festivali'nin 21 Temmuz'da başlayacağını belirten Uysal, şöyle konuştu:

"Ceceler Mahallesi yakınlarında Şalgam Çayırı mevkisindeki festival alanında çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürdürülüyor. Belediye tarafından çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği bu alanda yol çalışması, istinat duvarı, oyun parkları, piknik alanları ve otopark yapılacak.  600 yılı aşkın süren geleneklerinin sergilendiği Kervan Festivali'nin  başlayacağı 21 Temmuz'a kadar çalışmalarımız tamamlanıp festivale hazır hale getirilecek."

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title