Haberler

Akhisarspor, Severin Bikoko ile Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı, geçen yıl Çaykur Rizespor forması ile gol kralı olan Severin Bikoko ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı, geçen yıl Çaykur Rizespor forması ile TFF 1. Lig'de 18 gol atarak gol kralı olan Severin Bikoko ile sözleşme imzaladı.

Akhisar Belediye Şehir Stadı'nda yapılan imza törenine Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor Asbaşkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar katıldı.

Akhisar'a gelmekte büyük mutluluk duyduğunu belirten golcü oyuncu Bikoko Türkçe olarak yaptığı açıklamada, "Akhisar'da çok mutluyum, son bir haftalık dönemde güzel günler yaşadım. Başkanımız çok gol istiyor, geçen yıl ki gol çıtamı bu sezon daha da yükselteceğim" dedi.

Transferlerin son durumu hakkında bir açıklama yapan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Transfer 5 Eylül'de sona eriyor, bu tarihe kadar da transfer bitmez. İhtiyaçlarımızın yüzde 99'unu bize göre bitirdik. Ancak ligler başladıktan sonra eksikler görüldüğünde gerekli yerlere tekrar transfer yaparız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Hüseyin Eryüksel Bikoko Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title