Haberler

Akhisar Belediyespor Balıkesir'de Mersin'i Ağırlıyor

Akhisar belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle bu sezon ilk iç saha maçında Mersin İdmanYurdu'nu yarın Balıkesir'de konuk edecek.

Akhisar belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle bu sezon ilk iç saha maçında Mersin İdmanYurdu'nu yarın Balıkesir'de konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek, yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Ali Saygın Öğel yapacak. Geçen hafta Torku Konyaspor'la deplasmanda berabere kalan Akigo, Mersin'i yenerek bu sezon ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Yeşil siyahlı ekipte geçen sezondan iki maçlık cezası bulunan İsmail Konuk dışında eksik bulunmuyor.

Transfer yasağı nedeniyle lige takviye yapmadan başlayan Mersin İdmanyurdu'nun ilk maçında Beşiktaş'a 5-2 yenilmesinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini savunan teknik direktör Cihat Arslan, "Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu oturmuş bir takım. Çok dikkatli olmak zorundayız" dedi. Yönetim müsabakanın bilet fiyatlarını kale arkaları 5, maraton 10, kapalı tribün 15 TL olarak belirledi. Muhtemel kadro ise şöyle: ;

"Milan Lukac - Douglao, Orhan, Caner, Ahmet Cebe, Merter, Aykut, Custodio, Güray, Halil Çolak, Hasan Kabze" - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title