Haberler

Akgül, Altı Yılı Değerlendirdi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Toplantısı'nda 6 yıllık çalışmalarını ve yatırımları partililerle paylaştı. Mamak Belediyesi Prof.Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinden, kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilik anlayışından yapılan yatırımlara kadar altı yılın özetini anlatan Akgül, gecekondu konusunda ciddi adım attıklarını belirterek, Mamak'ın kentsel dönüşümde örnek ve öncü bir ilçe olduğunu söyledi. Programda konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine değinerek halkın yüzde 70' inin çözüme destek verdiğini ve bu desteğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti'ye duyulan güvenin sonucunda ortaya çıktığını kaydetti. Akdoğan, "Bir yerde ışık varsa, orada karanlık yok, bir yerde demokrasi varsa orada silaha yer yok" dedi.

MAMAK YÜKSELEN DEĞER OLDU

Belediye bütçesini üç kat artırarak, 30'un üzerinde büyük tesisi ilçeye kazandırdıklarını belirten Akgül, gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hamleleri ile Mamak'ta büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi. Akgül, "Mamak'ın geleceğini santim santim planladık, her bir kuruşumuzu Mamak için hizmete, yatırımlara ve icraatlara dönüştürdük, yükselen değer olduk. Mamak artık gecekondu ile anılmıyor" dedi. İlçeye önemli yatırımlar kazandırdıklarını kaydeden Akgül, "Yüzme havuzu, kapalı spor salonu, şehir stadı, planetarium kule, konaklar, kapalı pazaryerleri gibi birçok ilki de Mamak'a kazandırdık. Bu yatırımlar ilçemize, sosyal ve kültürel olarak ciddi katkı sunuyor" diye konuştu.

AKGÜL'DEN MÜJDE

Akgül, Kıbrıs Mahallesi sakinlerine pazaryeri, aile merkezi ve kültür merkezinin ihale hazırlıklarının başladığının müjdesini vererek "İnşallah yazın da temellerini atacağız" ifadesini kullandı.

VAAT DEĞİL TAAHHÜT

2014 yerel seçimleri için hazırladıkları seçim beyannamesinde söz verdikleri tüm çalışmaları gerçekleştireceklerini belirten Akgül, "Seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bunlar vaat değil taahhüttür" dedi.

BİR ZAFER DAHA KAZANALIM

7 Haziran'da gerçekleşecek 2015 Genel Seçimleri'nin çok önemli bir seçim olduğunun altını çizen Akgül şunları kaydetti:

"Çanakkale'nin 100. Yıl Zaferi'ni kutladığımız bu yılda, inşallah bir zafer daha ekleriz. Çok daha fazla çalışmamız, bir ve beraber olmamız gerekiyor. Mamak'a, Ankara'ya ve Türkiye'ye yakışır bir sonuçla 7 Haziran seçimlerini kazanırız. Biz bir ve beraberiz. Bu ülkenin selameti için iri ve diri olalım." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Yalçın Akdoğan Mesut Akgül Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title