Haberler

Akdeniz Bölgesi - 23.07.2010 / Cuma

ADANA HÜRRİYET ÇUKUROVA: KARATAŞ DEFTERDARLIK TESİSİ SATIŞA ÇİKARILDI Adana'nın Karataş İlçesi'nde bulunan, Maliye Bakanlığı'nın yönetimindeki Karataş Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satış kararından sonra koşullarıda açıklandı.

ADANA

HÜRRİYET ÇUKUROVA: KARATAŞ DEFTERDARLIK TESİSİ SATIŞA ÇİKARILDI

Adana'nın Karataş İlçesi'nde bulunan, Maliye Bakanlığı'nın yönetimindeki Karataş Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satış kararından sonra koşullarıda açıklandı.

ADANA HABER: ŞEHİT BABASININ KONUT İSTEĞİ

Van'ın Gürpınar ilçesinde, şehit edilen Jandarma Komando Cavuş Serdar Yeşilyurt'un Adana'nın Kozan ilçesinde maddi imkansızlıklar içinde yaşayan ailesine gerekli yardımların yapıldığı bildirildi.

BÖLGE: SUSMAYIN CEVAP VERİN

Adana Mimarlar Odası: Gerekçesini bilmediğimiz bir tadilat geçiren ve D-400 karayolu üzerinde Müze Kavşağı olarak bilinen bölgede inşaatına başlanan alt geçit projeleri, kamuoyundan ve ilgili meslek odalarından kaçırılmaktadır' iddiasında bulundu.

5 OCAK: ENGELLİLER DE YÜZME ÖĞRENECEK

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yüzme Kursları devam ederken, engelli vatandaşlar için gercekleştirilen Yüzme Kursu'nun açılışı yapıldı.

TOROS: YAŞLILAR KARMAKARIŞIKLA SEVİNDİLER

Adana Huzur Evinde kalan yaşlılar, Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sergilediği karmakarışık adlı tiyatro oyununu ilgiyle izlediler. 2 perdelik komedi türü oyun yaşlıları oldukça keyiflendirdi.

MERSİN

MERSİN İMECE: 16 bin 500 konuttan 12 bini yazlık konut

Tömük Belediye Başkanı Derviş Yıldırım, beldedeki toplam konut sayısının 16 bin 500 adet olduğunu, bunlardan 12 binini yazlık konutların oluşturduğunu söyledi. Beldenin kış nüfusunun 11 bin kişi olduğunu belirten Yıldırım, “Yaz aylarında yazlık konut sahipleri beldemize geliyorlar ve nüfusumuz 50 bin kişiye çıkıyor. 11 bin kişiye göre bütçemiz var ama biz 50 bin kişiye hizmet vermek zorundayız” dedi.

BUGÜN MERSİN: Rekabet gücünü belirleyen en önemli unsur işbirliği"

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Ticaret Borsası (MTB) ziyaretinde kentlerin rekabet gücünü belirleyen ve etkileyen en önemli unsurun, kamu, sivil ve özel kurum ile kuruluşların güç birliği olduğunu bildirdi.

ÇUKUROVA: Köy okulunun büyük başarısı

Mersin'in Tarsus İlçesinde faaliyet gösteren Dedeler İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin hazırlamış olduğu Avrupa Birliği projesi kabul oldu. Avrupa'da medya okuryazarlığı rehberliği konulu proje, Türkiye'de Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

ÖZGÜR HABER: Güç birliği çağrısı

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, kentte tarımdan sanayiye, hizmetler sektöründen turizme kadar birçok alanda sıkı bir güç birliği ve işbirliğinin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

title