Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Sıvacı Akü'yü Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni (AKÜ) ziyaret ederek, üniversite alanında Türkiye’de bir devrimin yaşandığını söyledi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Afyon Kocatepe Üniversitesi'ni (AKÜ) ziyaret ederek, üniversite alanında Türkiye'de bir devrimin yaşandığını söyledi.

Sıvacı, seçim gezilerine AKÜ ile devam etti. İlk olarak Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret eden Sıvacı, daha sonra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Çağan'ı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Turizm İşletmeciliği Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof Dr İbrahim Erol ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş'ı ziyaret etti. Milletvekili adayı Sıvacı'ya Rektör Solak'a yaptığı ziyarette İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'de eşlik etti.

Ziyaretlerde AK Parti hükümetinin yatırımların anlatan Milletvekili adayı Sıvacı, "Türkiye bir devrim yaşadı. Öyle ki Türkiye'de üniversite sayısı 175'e çıktı, öğrenci sayısı üç kat arttı. Bu oran 1982 yılında 27 taneydi. Bu da Türkiye'nin eğitim seviyesini bir kademe daha yükseltti. Bende bir öğretim üyesi olarak ülkemizin hükümetin eğitim yatırımlarına aralıksız devam etmesini memnuniyetle karşılıyorum" dedi.

Başörtülü öğrencilerle de konuşan Prof. Dr. Sıvacı, yıllarca kangren haline gelmiş bu sorunu AK Parti'nin çözdüğünü anlattı. Sıvacı, "Afyonkarahisar ilimiz ulusal alanda belli bir noktaya geldi ama uluslararası alandaysa yeterli değiliz. Bu noktada bir çalışma yapacağız. Sağlık ve turizm alanında şehrimizi bir adım öteye taşımak istiyorum" diye konuştu.

Üniversitenin kantininde öğrencilerle de bir ara sohbet eden Sıvacı onlarla birlikte bilardo oynadı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remziye Sıvacı Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title