Haberler

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Yeni Malatyaspor'u Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ve milletvekili adayları Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'u ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ve milletvekili adayları Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'u ziyaret etti.

Mücahit Fındıklı, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, Yeni Malatyaspor'u önce Bank Asya, sonrada Süper Lig'de göreceklerine inandıklarını kaydetti.

Profesyonel sporu devam ettirebilmenin çok zor olduğuna dikkati çeken Fındıklı, şunları kaydetti:

"Malatyaspor'un (kentin eski takımı) Malatya gündeminde çok önemli bir yeri vardı. Malatyaspor Süper Lig'e çıktı, maalesef buradan 3. Lig'e düştü. Başından bir çok felaketler geçti. Sporu yönetmek, kaynak bulmak özellikle profesyonel sporu devam ettirebilmek çok zordur. Onun için yöneticilerin çok dikkatli, titiz, tasarruflu bir yönetim sergilemesi gerekir. Maalesef Malatyaspor, bu yönetim anlayışından çok uzaktı. "

Bunun üzerine milletvekillerinin ve şehrin önderlerinin çıkışı yolunu bir üst lige çıkan Malatya Belediyespor'da bulduğunu ifade eden Fındıklı, şunları dile getirdi:

"Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Belediyespor'u bu ligde destekleyip, Malatyaspor'un yerine 'Yeni Malatyaspor' adı altında Malatya'ya hediye etti ve arkasında durdu. Bizler de vekiller olarak bu takımı sonuna kadar destekledik. Yeni Malatyaspor'u profesyonel insanlara teslim ettik. Kulüp başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu, Ankaraspor'un kuruluşunda, yöneticiliğinde ve futbol camiasında çok tanınan bir yöneticidir. Israrla bir yıllık görüşmeden sonra bu ateşten gömleği giymeyi kabul ettirdik. Çok iyi biliyorum ki başkanımız, profesyonel ligde kafaya oynayan ilk beş takımda çok rahat yöneticilik yapabilecek tecrübede. Ancak o bir Malatya sevdalısı olduğu için bu işi severek omuzladı. Kimseye taviz vermeden, kendi imkanlarıyla Yeni Malatyaspor'u bu konuma kadar getirdi. "

Katipoğlu'nun kendilerine bu yılın toparlanma ve hazırlık olduğunu belirttiğini ifade eden Fındıklı, Çorumspor galibiyetiyle umutlandıklarını söyledi.

Fındıklı, "Bu yıl terfiye kalabileceğimizi çok umut etmiyorduk. Hazırlanma ve toparlanma yılı olarak düşünüyorduk. Başkanımızın, titiz ve gayretli çalışması, çok iyi ve makul fiyatlarda transferler yapması takımı buraya getirdi" diye konuştu. "

-"SÜPER LİG'DE OYNAYACAĞI GÜNLER YAKINDIR"-

AK Parti Malatya Milletvekili adayı ve eski Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise takımın Süper Lig'de oynayacağı günlerin yakın olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Şanal Tosun ise Yeni Malatyaspor'a başarılar diledi.

-"EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"-

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, vekillerin sürekli kendilerine destek verdiklerini belirterek, teşekkürlerini bildirdi.

Katipoğlu, "Tüm vekillerimiz her zaman bizlere telefonlarını ve kapılarını açık tuttu. Yeni Malatyaspor için yapmaları gereken her şeye hazır olduklarını belirttiler. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni dönemde Malatyamızın ve Yeni Malatyaspor'un sıkıntılarıyla daha da ilgili olacaklarına inanıyoruz. Hepsinin gönlünün Malatya ve Yeni Malatyaspor'dan yana olduğunu biliyoruz. Takım olarak hedeflediğimiz yere emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini resmen tanıdı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Gümrük ekiplerinden Mersin'de tarihi yakalama! 1 milyar TL'lik kaçakçılık önlendi

Bakmadan Geçme

Süleymaniye Camii Mimar Sinan'ın hangi eseri? Süleymaniye Camii ne zaman yapıldı, özellikleri neler? Süleymaniye Camii hakkında bilgiler… Mersin tavuğa tecavüz olayı ne, ne oldu? Tavuğa tecavüz eden kim, tutuklandı mı? ALMANYA-TÜRKİYE Milletler Ligi maçı ne zaman? Filenin Sultanlarının 2. Hafta maçları başladı mı? #127952 3 günde öldüren EBOLA VİRÜSÜ ne, nasıl bulaşır? Çinli bilim insanları geliştirdi! #129440 Zekât kimlere farzdır? Geçerli olmasının şartları nelerdir? Tavuğa tecavüz etti! Olay nerede oldu? Şahıs tutuklandı mı? TYT AYT 2024 DENEME SINAVI SONUÇLARI! #9997 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı! Merdiven boşluğunda ipe asılı halde ölü bulundu! Olay ne, nerede oldu? FETÖ firarisi AKIN İPEK'İN YALISI satışa çıktı mı, ne kadar? Koza-İpek Holding'e ait BEYAZ KÖŞK ne kadara satılıyor, kaç TL? Vekâlet yoluyla hac yapılabilir mi? Şartları nelerdir? CRİSTİANO RONALDO GOL REKORU KIRDI! #129349 Ronaldo Suudi Ligi'nde kaç gol ile rekor kırdı? Cristiano Ronaldo kaç gol attı? #9917 27-31 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128185 Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? #128185 Kuşum Aydın kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? Kuşum Aydın biyografisi! ALES/2 NE ZAMAN 2024? #9997 ALES/2 sınavı hangi tarihte, başvurular ne zaman? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar bu akşam yayınlanacak mı? #128250
Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

Çinli bilim insanları sahte Ebola virüsü geliştirdi! Bulaştığı kişileri 3 günde öldürüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title