Haberler

AK Parti'li Uslu, "Bize Her Yer Antalya"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın Akseki ilçesini ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Akseki ilçesini ziyaret etti.

Akseki'de esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, "Bu ilçe hem alimler, arifler yetiştirmiştir, hem de büyük iş adamları. Toprağı verimli, insanı hem başarılıdır" dedi. Cevizli, Kuyucak, Gümüşdamla mahallesinde vatandaşlarla toplantı yapan Uslu yapılacak yatırımlar ve projeler konusunda bilgiler verdi. Salihler mahallesine giderken yolda karşılaştığı çobanlarla da muhabbet ederek, oğlakları seven Uslu, Değirmenlik köyünde vatandaşlara 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Uslu, "Antalya'yı karış karış geziyoruz. Bir gün Toroslar'da, bir gün Akdeniz kıyısında. Bize her yer Antalya. Gezdiğimiz her yerde görüyoruz ki, milletimiz istikrar istiyor. İstikrarsızlık yarını görememektir. Yatırımların durmasıdır. Bir anayasa kitapçığı havada görüldüğü için ekonominin ve borsanın çökmesidir. İstikrar ise 2023'ün ve hatta 2071 tarihinin planlanmasıdır. Bir gün sonrasını göremeyen Türkiye, bugün 10 yıl sonrasını planlamaktadır. 7 Haziran seçimlerinden sonra, sizin desteklerinizle Başkanlık sistemi, Yeni Anayasa konusunda değişimler gerçekleşecektir. Yeni Anayasa ile de millet iradesinin hakimiyeti kesintiye uğramayacaktır. Başkanlık sistemi ile kendi kendimiz ile mücadelemiz sona erecek, büyüme tempomuz artacaktır. Başkanlık Sistemi ile bizden bir asır ileride olan ruhumuzu yakalayacağız" dedi.

ÇOK ÖZEL BİR COĞRAFYA

Akseki'nin çok özel bir coğrafya olduğunu söyleyen Uslu, şunları söyledi:

"Hem güzel hem de doğal koşuları ile zor bir coğrafya. Ancak kültürü, dokusu, düğme evleri, kardelen çiçeği ile kültür turizmine göz kırpan bir coğrafyadır. Bugün gördük ki, Menderes Türel idaresindeki Büyükşehir Belediyemiz, her mahallemize hizmet götürüyor. Öte yandan Lütfi Elvan Bakanımız yollar konusunda müjdeler verdi. Akseki için, Antalya için daha çok çalışacağız. Antalya'yı seviyorum. Suyunu, havasını en önemlisi insanını seviyorum. Antalyalıya hizmet etmek büyük bir onurdur." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Antalya Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title