Haberler

AK Parti'li Kavuncu'dan Seçimi Kaybeden MHP'li Işık'a Çağrı

AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden MHP'li Işık'a, Kütahya için birlikte çalışma teklifinde bulunarak, "Gel Meclis'e birlikte gidelim, oturalım, beraber yemeğimizi yiyelim, kahvemizi içelim" çağrısı yaptı Kavuncu: "Son dönemlerdeki olumsuz görüntüler, bizim imajımızı çok iyi etkilemiyor.

COŞKUN ERGÜL - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanlığı seçimini kaybeden MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'a, Kütahya için birlikte çalışma teklifinde bulunarak, "Gel Meclis'e birlikte gidelim, oturalım, beraber yemeğimizi yiyelim, kahvemizi içelim" çağrısı yaptı.

Kavuncu, yerel seçim sonuçlarını AA muhabirine değerlendirdi.

Seçim bölgesi olan Kütahya'da belediye başkanlığı için yoğun bir rekabet yaşandığını anımsatan Kavuncu, seçimleri az bir oy farkıyla AK Parti'li adayın kazandığını söyledi. Kavuncu, muhalefetin de bazı ilçelerde belediye başkanlığını aldığını belirterek, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kavuncu, seçimle ilgili yapılan bir yanlış varsa bunların mutlaka düzeltileceğini ifade ederek, AK Parti'nin de itirazlarının olduğunu ve bunların değerlendirileceğini söyledi. Kavuncu, şöyle konuştu:

"Seçimle gelen, halkın iradesi baş tacıdır. Bizim yeterli oy alamadığımız yerler varsa, buralarla ilgili düşüneceğiz, bakacağız, 'acaba ne eksik yaptık, gelecek dönem ne yaparız' diye. Seçilenleri de kutluyoruz. Ama biz bunu MHP adayı sayın Alim Işık'tan göremedik. Seçimden sonra toplu olarak, biner kişilik gruplar halinde adliyenin ve il seçim kurulunun önünde toplandılar, onlara psikolojik baskı uyguladılar, 'hırsız', 'çakal' gibi sözler kullandılar. Ben bu sözleri, profesör düzeyinde olan bir milletvekili arkadaşıma yakıştıramadım. Bu sözler, Işık'ın hırsına yenilmesi sonucunda kendisinin de sonradan pişman olacağı, belki de özür dilemek zorunda kalacağı sözlerdir. Bu durum, sonuçta bir partiye gönül vermiş olan insanları ve o partinin adayını rencide edici bir durumdur. Bizim ondan beklediğimiz... Eğer seçilen başkanı kutlasa, tebrik etse, Kütahya halkına teşekkür etse, belki kendisi açısından da çok daha puan kazandırıcı, büyük bir olgunluk örneği sergilemiş olur.

Muhalefetin de mutlaka hizmetleri olacaktır, bu hizmetlerin devam etmesi için birlikte çalışmamız lazım. Sayın Işık'a, şunu teklif ediyorum: Gel Meclis'e birlikte gidelim, oturalım beraber yemeğimizi yiyelim, kahvemizi içelim. Biz Kütahya ve memleket adına birlikte çalışan insanlarız. Son dönemlerdeki olumsuz görüntüler, bizim imajımızı çok iyi etkilemiyor. Halk zannediyor ki milletvekilleri farklı partilerden olunca asla bir araya gelmezler, birlikte oturmazlar, konuşmazlar, devamlı kavga halindedirler. Bunu da bizim kırmamız gerekiyor. Ben arkadaşlarımızın niyetinin bu memlekete ve vatana hizmet olduğunu biliyorum. İzlediğimiz yöntemler farklı olabilir, birbirimizi eleştirebiliriz, bunlar normaldir ama hiç bir zaman hakarete ve rencide edici sözlere, bizlere oy veren kitlelere saygısızlığa dönüşmemeli." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Vural Kavuncu Alim Işık Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title