Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Bizim efendimiz çeteler, baronlar, darbeciler, Ergenekoncular değil, bizim efendimiz millettir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, "Bizim efendimiz çeteler, baronlar, darbeciler, Ergenekoncular değil, bizim efendimiz millettir" dedi.

Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde partisinin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, ilçelerine kazandırdıkları yatırımlara işaret etti.

İlçede en son okulun, kendi köyü olan Yeşilköy'e inşa edildiğini söyleyen Kılıç, bu okula şehit Burhan Yazıcı'nın adının verildiğini hatırlattı.

Bu konuda bazı tartışmalar yaşandığını ifade eden Kılıç, şöyle devam etti:

"19 Mayıs ilçesinde en son okulu benim köyümde yaptık. Yeşilköy'de inşa ettik. Kızan oldu, yerini beğenmeyen oldu, yerini değiştirmek için mahkemeye giden oldu. Gazetelere gidip şikayet eden oldu. Şehit Burhan Yazıcı ilköğretim Okulunu tamamladık. Öyle ki bu muhalefet zihniyeti, özellikle MHP kesimi, o kadar istismar ediyor ki. Bu okulun yerinin değiştirilip, daha geniş bir arazide yapılması sırasında şehidimizi bile istismar etmeye kalkıştılar ve dediler ki,

'yeni yapılacak okula, şehit Burhan Yazıcı'nın adı verilmeyecek. ' Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Şehit Burhan Yazıcı, benim köyümden çocukluk arkadaşımdı. Onu da bir kenara bıraktım, şehitler bizim başımızın tacı. Ne anlarsınız siz şehitten. MHP maalesef bu zamana kadar şehitlerin hep edebiyatını yaptı. Şehit cenazeleri AK Parti'ye karşı istismar edilmek istendi. Şehitler bizim başımızın tacı. "

Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde, adı kalıcı bir esere verilmeyen tek bir şehit kalmayacağını da sözlerine ekledi.

-"BİZ YOL YAPAN BİR HÜKÜMETİZ"-

Anamuhalefet partisinin kendilerine yönelttiği "yolsuzluk" suçlamalarına yanıt verirken, iktidarları dönemindeki yol yapımından söz eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Ben bu yapılan yollarla iftihar ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu yollarla gurur duyuyorum. Şimdi anamuhalefet partisi lideri zaman zaman çıkıp aklınca yolsuzluk suçlamasında bulunuyor. Ona 19 Mayıs'tan cevabını veriyorum. Bundan önceki 80 senede hükümetler sadece 6 bin 100 kilometre duble yol yaptı, AK Parti Hükümeti sadece 8 senede 13 bin 740 kilometre duble yol yaptı. 80 senede 6 bin 100, 8 senede 13 bin 740... Bir hükümet ya yol yapar ya yolsuzluk yapar. 80 senede yapılanın iki katı yolu biz 8 seneye sığdırdığımıza göre, bu ne demektir, biz yol yapan bir hükümetiz. Ama bizden öncekiler yol yapmadıklarına, yol açmadıklarına göre demek ki gırtlaklarına kadar yolsuzluklara batıp kaldılar. Bu hizmetler lafla olmaz. Bizim efendimiz çeteler değil, bizim efendimiz baronlar değil, bizim efendimiz darbeciler, Ergenekoncular değil, bizim efendimiz millettir, millet. Bu hizmetler bu motivasyonla oluyor. Hani Atatürk diyor ya "Köylü milletin efendisidir. " Köylüsü ile çiftçisi ile işçisi ile emeklisi ile bizim efendimiz millettir. "

Kılıç, millete hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Halka hizmet yoluyla Hakk'ın rızasını kazanmaya" gayret ettiklerini ifade etti.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

title