Haberler

AK Parti Denizli Milletvekilleri Çiftçilerin Sorunlarını Dinledi

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Acıpayam, Çal ve Kale ilçelerinde doğal afetten zarar gören üretici ve çiftçileri sorunlarını dinledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Acıpayam, Çal ve Kale ilçelerinde doğal afetten zarar gören üretici ve çiftçileri sorunlarını dinledi.

Milletvekili Yüksel, üreticilerle yaptığı toplantıda bölgelerde yaşanan afetten biber, domates, tütün, mısır, ceviz ve üzüm bağlarının zarar gördüğünü belirtti. Denizli'de zarar gören bölgelerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ile incelemede bulunduklarını ifade eden Yüksel, "Bölgede yaşanan dolu afeti, çiftçilerimizin bir yıldır ortaya koyduğu emeklerinin yok olması anlamına geliyor. Yaşanan afetlere karşı duyarsız kalmayarak her zaman çiftçilerin yanında olacağız" dedi.

Çiftçilerin, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerinden aldıkları kredilerin ertelenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu'nun kararı olduğunu anımsatan Yüksel, şunları kaydetti:

"Bu kararın takipçisi olacağız. Üreticilerimiz ve çiftçilerimizin bu karardan yararlanması adına adımlar atarak ne gerekiyorsa yapacağız. Ülkemiz ve şehrimizin her neresinde olursa olsun bir vatandaşımız sıkıntı ve zorluk yaşıyorsa devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz."

Milletvekili Uçar, Serinhisar'da vatandaşlarla buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, memleketi Serinhisar'da ve Yatağan Mahallesinde esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Uçar, ziyarette yaptığı konuşmada, Serinhisar'ın son dönemlerde önemli bir gelişme kaydetmeye başladığını ifade etti. Leblebi üretiminde Serinhisar'ın önemli bir ivme kazandığını belirten Uçar, "Serinhisar, bizlerin destek ve üreticilerimizin de gayreti ile leblebicilikle hak ettiği yere gelecektir. Bunun için bizler gerek tesisleşme ve gerekse de daha modern bir şekilde üretim yapılması noktasında ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra Yatağan Mahallesine geçerek vatandaşlarla sohbet eden Uçar, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede "Terör örgütüne karşı yapılan operasyonlar tüm hızı ile devam etmektedir. Terör örgütlerinin kökü kazınana kadar operasyonlar devam edecek. Kimse devletimizin gücüne karşı koyamaz. Gereken ne ise yapılır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yüksel Acıpayam Ak Parti Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title