Haberler

AK Parti'den, Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Bir Süre Önce Kayseri Emniyet Müdürü Görevine Atanan Cuma Ali Aydın'a Ziyarette Bulundu

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat ve yürütme kurulu üyeleri, bir süre önce Kayseri Emniyet Müdürü görevine atanan Cuma Ali Aydın'a ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Cabat, 'Gayemiz, milletvekilleri, belediye başkanları ve bürokratlarıyla Kayseri'ye hizmet etmek' dedi.

Cabat, 2001 yılından beri hizmet etmeye çalıştıklarına dikkat çekerek, şehirdeki huzurun devam etmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. Cabat, şöyle devam etti:

'Hamd olsun şu ana kadar ciddi bir sıkıntımız olmadı. Allah huzurumuzu bozmasın. Bütün gayemiz Kayseri'deki huzuru muhafaza etmek. Bu anlamda da gayemiz, Kayserimize sayın milletvekili ve belediye başkanlarımızla, değerli bürokratlarımızla birlikte hizmet etmeye çalışmak. Bu hizmet kervanında onlara da yardımcı olmaya çalışmak. Biz vazifemizi biliyoruz. Buraya gelen insanlar da çok çabuk adapte oluyorlar. Bu anlamda da sizin burada daha önce vazife yapmış olmanızdan dolayı çok mutlu olduk. Hayırlı olsun diliyorum, başarılar diliyorum. İnşallah sağlık ve sıhhat içinde burada hayırlı hizmette bulunursunuz.'

Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ise, Kayseri'den övgüyle bahsederken, Cumhurbaşkanının memleketinde görev yapmanın herkese nasip olmayacağını vurguladı. Aydın, şunları kaydetti:

'Devletimiz bizi buraya layız gördü. Kayseri'de hizmet etmeyi Allah bize nasip etti. Elimizden gelen iyi niyetle Kayserimize hizmet etmeye çalışacağız. Hizmet ederken de başta sizler olmak üzere, sivil toplum örgütleriyle, diğer kuruluşlarla, dirsek temasıyla hizmeti götürmemiz lazım. Çünkü ben şuna inanıyorum: Kayseri?de gerek sivil toplum örgütleri olsun, gerek siyasi partiler olsun, gerek kamu kuruluşları olsun, gerekse merkezi hükümet olsun, bir bütünün parçasıdır. Bir parça eksik olduğunda o çark dönmez. Biz de bu çarkın parçası olarak görüyoruz kendimizi. Yağlı ve çabuk dönen bir parçası olarak kabul ediyoruz kendimizi.'

Kayseri'nin güzel bir şehir olduğunu ve Türkiye'nin cazibe merkezi konumunda bulunduğunu kaydeden Aydın, 'Kayseri'de en ufak bir olumsuzluğun Türkiye'yi etkileyeceğinin bilincindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketi. Cumhurbaşkanımızın memleketinde görev yapmak bizim için şereftir, onurdur. Her emniyet müdürüne cumhurbaşkanının memleketinde görev yapmak nasip olmaz. İnşallah Kayserililere layık, yüzümüzün akıyla görevimizi yaparız. Önemli olan budur' diye konuştu.

(ZB-İÇR-MHD) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'ın görüntüleri tartışma yarattı

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

CHP lideri Özel, Erdoğan'a seslendi: Madem atamayacaktın, bu 1 milyon günahsızı niye okuttun?

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title