Haberler

AK Parti Büyükşehir Adayı Uğur'dan "Balıkesir'de İşsiz Kalmayacak" Sözü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, işsizliği bitirmeye kararlı olduklarını, AK Parti ve Büyükşehir olarak gerçekleştirdikleri projelerle Balıkesir’de işsiz kimsenin kalmayacağını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, işsizliği bitirmeye kararlı olduklarını, AK Parti ve Büyükşehir olarak gerçekleştirdikleri projelerle Balıkesir'de işsiz kimsenin kalmayacağını bildirdi. Uğur, "Büyükşehir olarak öncelikli hedefimiz işsizliği yok etmek, hemşehrilerimizin geçim sıkıntısına son vermektir" dedi.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in Gönen ilçesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşları selamlayan hal hatır soran Ahmet Edip Uğur, ilçe meydanında halka hitap etti. Gönen konuşmasında işsizlik ve geçim sıkıntısı gibi konuları ele alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'de işsizliği, geçim sıkıntısını bitirmeye kararlı olduklarını vurguladı. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir olarak öncelikli hedefimiz işsizliği yok etmek, hemşehrilerimizin geçim sıkıntısına son vermektir" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞTİRAKLERİNDE 20 BİN PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEK

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinde faaliyetleri hakkıyla yürütmek için, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile AYKOME, Balıkesir Su Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ve benzeri kurumlar kuracaklarını, bu kurumlarda en az 5 Bin personele ihtiyaç olduğunu söyledi. Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir olduktan sonra kentin gelişmesi, yatırımların artması doğrultusunda büyük bir istihdam potansiyeli doğacak. Ankara'nın da desteğini alarak Balıkesir'i yatırım için çok cazip bir hale getireceğiz, istihdamı böylece artıracağız" dedi.

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, büyükşehirdeki gelişme doğrultusunda kamu iştiraklerinin 5 Bin, turizm sektörü, sanayi sektörü, tarım ve hayvancılık sektörünün toplamda yaklaşık 20 Bin personele ihtiyacının olacağının hesaplanmış olduğunu açıkladı. Edip Uğur, "Balıkesir'de işsiz kalmayacak" dedi.

YOKSUL VATANDAŞLARA, "10KART" ÜCRETSİZ GIDA ALIŞVERİŞİ KARTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinde önceliklerinin fakir, fukara, garip, gurebaya destek olmak olduğunu söyledi. Uğur, "Bunu sağlamak için ismini '10KART' koyduğumuz bir proje geliştiriyoruz. 10KART bir gıda kartı; İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Onların anlaşmalı marketlerden, dükkanlardan bu kartla, tek kuruş ödemeden alış veriş etmelerini sağlıyoruz" dedi.

Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, sık sık tezahüratlarla kesilen konuşmasının sonunda Gönenlilere de 5 yıldızlı bir otel sözü verdi. "Size bir müjdem daha var" diyen Edip Uğur, "Gönen'e 5 yıldızlı mükemmel bir turistik otel yapacağız. Gönen'in dünyaca bilinen kaplıcaları nedeniyle daha da artacak olan turist sayısı böyle yatırımları gerektiriyor" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, iki gün süren Gönen ilçesindeki ziyaretini halk mitingiyle sonlandırdı. Edip Uğur Gönen ilçesinde vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi, coşku ve teveccüh için herkese teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Edip Uğur Edip Uğur Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title