Haberler

AK Parti Bucak Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Bucak Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Bucak Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı binasında yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Hatice Dalgar, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrede konuşan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, partilerinin en güçlü kollarının kadın kolları olduğunu söyledi.

Mutlu, "Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm kadın kolları başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de ilçe başkanlığı yapmış biri olarak bu görevin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Tüm kadın üyelerimize ve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Burdur İl Başkan Vekili Ömer Bütüner ise siyasette kadının ne kadar önemli olduğunu ancak partilerinin bildiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığında arkasında en büyük destekçisinin kadınlar olduğunu vurgulayan Bütüner, şöyle konuştu:

"Kapı kapı dolaşarak bütün İstanbul'a Tayip Erdoğan'ı anlattılar. Olmaz denileni oldurdular. Kadınların varlığıdır siyaseti dik tutan. Bu yüzden kadınlarımızın bizim için önemi bir başkadır. Ben Bucak teşkilatının daha da iyi şartlara geleceğine inanarak yeni seçilen arkadaşlara bu zorlu süreçte ellerini taşının altına koydukları için ayrıca çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum."

AK Parti Bucak Kadın Kolları Kongresi Yönetim Kurulu Alime Samur, Aynur Samur, Ayşe Akbıyıkoğlu, Ayşe Kart,  Ayşe Oral, Büşra Uysaler, Fatma Erk, Fatma Hanım Ören, Fedima Duman Üstün, Gülnur Matur, Gülnur Uysal, Ayşe Ökte, Havva Samur, Kadriye Cadıl, Melek Özdaş, Meral Akıncı, Mümine Esra Öğdem, Müzeyyen Duman, Nezaket Arlı, Raziye Koç, Serpil Turgut, Sevim Aktan, Sevde Uysal ve Zaide Yüce'den oluştu. - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti İstanbul Burdur Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title