Haberler

AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, ''2015'teki genel seçimlerde, Adana Türkiye ortalamasını yakalayacak''

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 2015'de yapılacak olan genel seçimde, Adana'nın Türkiye ortalamasını yakalayacağını söyledi.

Yeni, partisinin bir otelde düzenlediği 68. İl Danışma Meclisi Toplantısında, il ve ilçe kongrelerinin coşku ve kardeşlik duygusu içerisinde geçtiğini belirtti.

Parti kongrelerini başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yeni, şunları kaydetti:

"15 ilçemizde de, AK Parti kültürüne ve davasına yakışır, coşku ve kardeşlik duygularıyla kongrelerimizi gerçekleştirdik. Ardından Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla il kongremizi gerçekleştirdik. Kongrelerimizi, teşkilatlarımıza ve şehrimize yakışır olgunlukta coşku içinde gerçekleşti. Böylece önümüzdeki seçim sürecini yürütecek olan yönetim kurulu arkadaşlarımız belirlenmiş oldu."

Kongrelerdeki coşku, birliktelik ve kardeşliği 2015'de yapılacak olan genel seçimleri etkileyeceğini aktaran Yeni, "Seçimlerde Adana da Türkiye ortalamasını yakalayacak. Meclisin milletvekili oluşumunda Adana olarak üzerimize düşen katkıyı koyacağız" dedi.

Toplantıya, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, belediye meclis üyeleri, il ve ilçelerin önceki başkanları ile çok sayıda partili katıldı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title