Haberler

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Adayı Gösterilmesi

AK Parti Ordu Milletvekili Ünal: "Ahmet Davutoğlu'nun bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin, yeni Türkiye'nin başbakanı olacak olmasından çok büyük memnuniyet duyuyoruz"

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, " Ahmet Davutoğlu'nun bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin, yeni Türkiye'nin başbakanı olacak olmasından çok büyük memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Milletvekili Fatih Han Ünal, yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı olarak gösterilmesinin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Beklenen kararın açıklandığını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"İstişare sonucu verilen karar bütün siyasi partilere örnek diyebileceğimiz bir karardır. AK Parti verdiği her önemli kararını, bütün kademelerinden, teşkilatların yapısının içerisinden geçirerek, vatandaşın da fikrini alarak, kamuoyu yoklamaları yaparak sonuca gidiyor. Burada partimizin halen genel başkanı olan, ilk kez halk tarafından seçilerek 12. cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, bu partinin aynı zamanda kurucusu ve yegane lideridir, şüphesiz, tereddütsüz. Onun vereceği kararın, hepimizin vereceği karar olacağını zaten kamuoyu çok iyi biliyor. İsabetli karar vermek için belli kriterler koyulmuştu. O kriterler içerisinde istişareler sonucu Konya Milletvekilimiz ve Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu isminin çıkması herkesi mutlu etti. Ahmet Davutoğlu'nun bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin, yeni Türkiye'nin başbakanı olacak olmasından çok büyük memnuniyet duyuyoruz."

"Ordu'ya karşı ilgisi var"

Ahmet Davutoğlu'nun Ordu'ya bakış açısının çok iyi olduğunu da belirten Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dış politika ile ilgili de Ordu ziyareti olmuştu. O Ordu ziyaretinde de kendisiyle epey bir sohbetimiz olmuştu. Ben kendisinin Ordu'ya karşı sevecen baktığını biliyorum. İlgisini, alakasını biliyorum. İnşallah başbakanlığında da Ordu'ya ilgisini, alakasını eksik etmeyecektir. Ordu'nun onda da ayrı bir yeri olacaktır. Biz de o temasları, ilişkileri güçlü şekilde kurmak adına her türlü diyaloğu devam ettireceğiz." - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Davutoğlu Şirin Ünal Ak Parti Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title