Haberler

Ahmet Çakar'dan Aziz Yıldırım'a: Senin Zekan Benim Zekamın Zekatı Olur

Güncelleme:

Aziz Yıldırım'ın sert şekilde eleştirdiği yorumcu Ahmet Çakar, Yıldırım'a "Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir." dedi.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında kendisine sarfettiği sözlere sosyal medya hesabından cevap verdi.

"SENİN ZEKAN BENİM ZEKAMIN ZEKATI OLUR"

Çakar, twitter hesabından "Ya Aziz başkan bana gerizekalı dedin ama senin zekan benim zekamın ancak zekatı olabilir.", "Alttan viski içip konusuyor dediği Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz başkanı mahkemeye verecek ama kendisine ahlaksız dediği Ersun Yanal yine hala ısı haritası mı anlatacak.", "Lan basın mensupları azarlandığınız küçük düşürüldüğünüz basın toplantısını alkışlarla bitiriyorsunuz ya ...Yazıklar olsun size Yuh kere yuh" yorumlarında bulundu.

İşte Çakar'ın o Tweetleri:


Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Ahmet Çakar Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

fb:

aziz yıldırım bu ahmet çakara iki mermi sıksa iyi olur

9
9
yanıtYanıtla
akılsız adam doktor olamaz yani:

Ahmet Çakar daha zeki olabilir, sonuçta doktor.

9
4
yanıtYanıtla
realite:

fb istediği kadar güçlü takım kursun, şer odakları(mhk, tff, pfdk, basın) birleşmiş, fb nin yoluna taş koyarlar. . . ama çaktırmadan yapıyorlar fb yi öldürmüyorlar sadece süründürüyorlar. . bakınız 8jk eğer hakem desteği olmasa şu an fb den en az 5 puan geride olması lazım. . . ama 5 puan önde. . . bide yaygara yöntemiyle aziz başkanı güçlü gösterip, daha rahat hakkını yiyorlar. . her sene fb nin rakibi kimseona bedadan en az 20 puan ikram ediliyor. . . fb nin de en az 10 ila 20 arası engelleniyor. . yazıkya başkan.

5
7
yanıtYanıtla
efsane:

çakar sen rok un avukatımısın siz gökçeki hükümeti arkaya alın televizyondan istediğinize sallayın hakaret edin biri size birsey dedimi hmn mahkeme kaldıramıyorsanız kapatın programı orada boşa efelik yapmayın

5
6
yanıtYanıtla
murtaza:

beyaz tv spor yorumcuları hepsi çakal hele o rasim denen mal çakaloğlu çakal

8
3
yanıtYanıtla
klopp:

Ahmet çakal. :):)

4
6
yanıtYanıtla
sende zamanin ivan bebegi degilmiydin:

medya soytarilari

8
1
yanıtYanıtla
reis:

şu lafa bak LAN basın MENSUPLARI aziz başkan az bile demiş bu yorumcu müsveddelerine. . . . ekran SOYTARILARINA yasak getirlmeli. . . .

7
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

ROK Önce kendini kurtarsın, sonra davasını açar, onların devri geçti artık

5
1
yanıtYanıtla
fb:

ahmet çakar sen o programda rasim denen şahsı yanına katarak millete hakaret ederek alay ederek yaptığınız aptalca yorumlardan sonra kalkıp kendini akıllı olarak görmek ne kadar akıllı biri olmamadığını zaten yaptığın yorumlardan görüyoruz senin zekanı ayrıca tartışırız demek isterdim ama sende akıl yokki zekatı olsun para kazanmak uğruna kendinize yapılan bir yorumu bile kaldıramayacak kada aklınızın olduğunu bu fenerbahce taraftarı görüyor aziz yıldırım haklıdır sonuna kadar destek

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title