Haberler

AHİKA Yönetim Kurulu Kırşehir'de Toplandı

Güncelleme:

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Kırşehir'de yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Kırşehir'de yapıldı.

AHİKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında Kırşehir Valiliği'nde gerçekleştirilen kasım ayı toplantısına, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Genel Meclisi başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası başkanları ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ataklı, bugünkü toplantıda 2016 Yılı Mali Destek Programı konularının görüşüleceğini söyledi. Genel sekreterlik tarafından hazırlanan bölge planı, fizibilite çalışmaları ve bölgesel öncelikler doğrultusunda 2016 Yılı Mali Destek Programı için ilan edilecek başlıkların ele alınacağını ifade eden Ataklı, şunları kaydetti:

"Bu toplantıda alınan kararlar daha sonra onay için Kalkınma Bakanlığı'na gönderilecektir. Diğer gündem maddesini ise, 2015 Yılı Teknik Destek Bütçesi'nin artırılması konusunun görüşülmesi oluşturacaktır. Toplantımızda 2015 Yılı Dış Denetim Hizmet Alımı konusu ve gelecek bir ay için planlanan çalışmaların görüşülmesiyle devam edecektir."

Ataklı, gelecek dönem için Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 2015 yılı sonuna kadar 6 adet uygulamalı girişimcilik eğitimi ile AHİKA, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde proje döngüsü eğitimleri düzenleneceğini ifade etti.

Aksaray'da ilgili kurumların katılacağı ve AHİKA tarafından hazırlanan süt sektörü raporunun tartışılacağı bir çalışma toplantısının da gerçekleştirileceğini vurgulayan Ataklı, geçen ay yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kırşehir Valiliği Şeref Ataklı Nevşehir Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title