Haberler

Ağrı'da Foto Safari Ödül Töreni

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Nuh’un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni yapıldı.

Ağrı ili, ilçeleri ve köylerinin yaşam ve doğal dokusunun belgelenmesi, bilinirliğinin artırılması ve doğal güzelliklerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na Ağrı ve diğer illerden 153 fotoğraf tutkunu katıldı. Fotoğraf tutkunları iki gün boyunca rehberler eşliğinde Ağrı Dağı, Diyadin Kanyonu, Diyadin Kaplıcaları, Meya Mağaraları, Nuh'un Gemisi izi, Ahmed-i Hani Türbesi, Meteor Çukuru, Balık Gölü ile kentin gelenek ve göreneklerini fotoğrafladı. 3 kategoride bin 500 fotoğrafın yarıştığı etkinlikte yaklaşık 25 bin TL ödül dağıtıldı.

Seçici kurulun yarışmaya katılan bin 500 fotoğraf arasından yaptığı değerlendirme sonucunda 3 kategoride 10'ar mansiyon olmak üzere toplam 39 eser ödül almaya layık görüldü.

Nuh'un Kenti Ağrı 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda foto safari yaşam kategorisinde Orhan Tanhan, foto safari doğa kategorisinde Erhan Aydın ve fotoğraf yarışmasında Kenan Nihat Elçi birinci olarak 3 bin TL'lik ödülün sahibi oldular. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyadin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title