Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı, Hocalar ve Kızılören'deki yerel seçimlerde sandıklarda görev alacak sandık başkanları ve yardımcı üyeleri bilgilendirildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Sandıklı, Hocalar ve Kızılören'deki yerel seçimlerde sandıklarda görev alacak sandık başkanları ve yardımcı üyeleri bilgilendirildi.

Sandıklı İlçe Seçim Kurulu tarafından Sandıklı Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Sandıklı Seçim Kurulu Başkanı Hakim Halil İbrahim Yüksel, Kızılören Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Deniz Malkoç, Hocalar Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Aslan ve Sandıklı İlçe Seçim Müdürü Nurten Özacar tarafından Sandık kurulu başkan ve yardımcı üyeleri bilgilendirildi.

YSK tarafından gönderilen bilgilendirme CD'sinin izlendiği ve sandıkta neler yapılması gerektiği, oyların sayımından, sandığın seçim kuruluna teslimine kadar gerekli bilgiler aktarıldı.

Çöl, Sağlık-Sen yöneticileri ile bir araya geldi

AK Parti Sandıklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çöl, İlçe Başkanı Cemil Akbaş ve Belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Işık, Sağlık-Sen Afyonkarahisar Başkanı Abdulkadir Hız ile bir otelde toplantı yaptı.

AK Parti Sandıklı Belediye Başkan adayı Çöl, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu toplantıda, Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdulkadir Hız, Çöl'e çalışmalarında başarılar diledi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Kızılören Sandıklı Hocalar Yerel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title