Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Başmakçı ilçesinde meydana gelen vinç kazasında maddi zarar meydana geldi.

Başmakçı İlçesinde meydana gelen vinç kazasında maddi zarar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, yapımı devam eden bina çatısına malzemeleri taşıyan vinç kontrolden çıkarak, bağlı bulunduğu 03 FU 232 plakalı kamyonun üzerine düştü.

Kazada, maddi hasar meydana gelirken, kamyon şoförünün zarar görmediği bildirildi.

-BOLVADİN KAYMAKAMI CANATAN'DAN, KIZILAY'A ZİYARET

Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Kızılay Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, Kaymakam Canatan, Kızılay ilçe Başkanı Musa Pektaş'dan Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kızılay'a kan bağışı yapan, Kaymakam Canatan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2010 yılında Kızılay'ın Bolvadin'de bin 55 ünite kan topladığını söyledi.

Canatan, Bolvadin halkının Kızılay'a kan bağışında duyarlı olduğunu kaydetti.

-BAŞMAKÇI'DA ŞAP AŞISI TAMAMLANDI

Başmakçı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerde büyükbaş hayvanlara yönelik başlatılan şap aşısı çalışmaları tamamlandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Başmakçı merkez, Yaka Beldesi ve 13 köyde toplam 8 bin 500 büyükbaş hayvanın şap hastalığına karşı aşılandığı kaydedildi.

İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yılmaz yaptığı açıklamada, şapla ilgili gerekli fenni ve idari tedbirler alındığını bildirdi.

Yılmaz, "İlçenin merkezi ve Akkeçilli Köyü hariç diğer köylerde şap'ın kaldırıldığını ve pazartesi günü merkezle Akkeçilli'de de kaldırılacaktır" dedi.

Türkiye genelinde çıkan şap hastalığı nedeniyle şubat ayında aşılama çalışmalarına başlandığı belirtildi.

-SANDIKLI KAYMAKAMI CANDAN'A ZİYARET

Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenaral Namık Boran ve beraberinde Afyonkarahisar Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit ve Sandıklı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Türkmen, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kaymakam Ali Candan'ın yanı sıra Kaymakam adayı Bünyamin Bilgin de yer alırken, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Ali Candan, Sandıklı ve Hüdai Kaplıcaları hakkında bilgi verdi.

-POLİSLERE SEÇİM VE SEÇİM KANUNLARI SEMİNERİ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Sandıklı'daki polislere yönelik, seçim ve seçim kanunları ile yapılan yenilikler hakkında seminer düzenlendi.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan seminerde, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Metehan Zengin, sunum eşliğinde bilgi verdi.

Seminere, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Berber ve polis memurları katıldı.

Seminerde, seçim bürosu açımı, çalıştırılması ve kapanması, seçim ile ilgili siyasi partilerin afiş, broşür, el ilanı, CD dağıtımı, parti ilan, reklam ve yayın yasakları konuları hakkında bilgi verildi.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title