Haberler

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Esnafın Yüzünü Güldürecek İşbirliği

ilandır
Güncelleme:

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından, Yeni Nesil Yazar Kasa Geçişinde Yasal Zorunluluğun başlamasına günler kala esnafın omzundaki yükü hafifletmeye yönelik büyük adım.

Üyelerini yormadan ufak taksitler ve avantajlı fiyatlarla Yeni Nesil Yazar Kasa sahibi yapmak isteyen Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasanın Öncüsü VERA ile anlaşarak üyelerinin VERA Delta sahibi olmasına ön ayak oluyor.

Bu anlaşmada büyük emeği geçen Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil "Gerek rakipsiz teknolojisi gerekse bize özel avantajlı fiyatıyla esnaf dostu VERA Delta'yı tüm üyelerimize tavsiye ediyoruz" dedi.

EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasa'ya geçiş sürecinde son günlerine girildi. 1 Ocak sabahından itibaren esnaf için yeni bir dönem başlayacak ve ticarethanelerde yasal olarak sadece yeni nesil yazar kasa kullanılabilecek. Eski nesil yazar kasa ve POS cihazları ise tarih olacak.

Bu geçiş sürecinden üyelerini yormadan ufak taksitler ve avantajlı fiyatlarla EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasa sahibi yapmak isteyen Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasanın Öncüsü VERA ile önemli bir anlaşmanın altına imza attı.

Bu anlaşmada büyük emeği geçen Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Özdil "Oda olarak esnafımızın EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasa'ya geçişte en az şekilde etkilenmesi için üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. 1 Ocak'tan itibaren iş yerlerinde kullanma zorunluluğu olan bu cihazı alırken üyelerimizin cebinden cihazın tüm parası bir anda çıkmasın, ufak taksitlerle sahip olabilsinler istiyoruz. Ayrıca bu aşamada esnafı bilinçlendirmek de zorundayız. Yıllarca kullanacağımız bu cihazı alırken üstünkörü davranamayız. Yaygın servis ağı, kullanım ve fiyat avantajları, biz esnaflar için önemli detaylar.

Bu anlamda VERA ile önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşma sayesinde üyelerimiz, EFT POS Özellikli Yeni Nesil Yazar Kasanın Öncüsü VERA Delta'ya bize özel çok cazip bir fiyatla sahip olacaklar. Üstelik hiçbir vade farkı ödemeden peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla VERA Deltayı iş yerlerinde kullanmaya başlayacaklar.

Yaptığımız bu anlaşmayla esnafımız eski cihazını hurdaya ayırırken harcayacağı yükten de kurtulacak. Yaklaşık 100 TL tutan hurdaya ayırma bedelini VERA ödeyecek. Bunun yanında VERA, üyelerimize çekmece ve yirmi adet ruloyu da bedelsiz olarak hediye edecek.

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak gerek rakipsiz teknolojisi gerekse avantajlı fiyatıyla esnaf dostu VERA Delta'yı üyelerimize tavsiye ediyoruz. 31 Aralığa kadar sürecek olan bu fırsatı kaçırmasınlar" dedi.

VERA'nın ESNAF DOSTU AVANTAJLARI

Uygun fiyat avantajıyla rakiplerinden bir adım önde olan VERA; esnafın eski cihazı hurdaya ayırmak için harcadığı 100 TL'lik hurdaya ayırma bedelini de üstlenerek esnafın üzerindeki önemli bir maddi yükü ortadan kaldırıyor.

Masaüstü bir yazarkasa cihazının önemli parçalarından biri olan para çekmecesini de ücretsiz hediye eden VERA, esnafı 100 TL'lik bir masraftan kurtarıyor.

VERA Yeni Nesil Satış ve Ödeme sistemleri yaygın servis ve teknik destek ekibiyle de fark yaratıyor. Yürüttüğü esnaf dostu kampanyalarla esnafın yüzünü güldüren VERA değişim döneminin son günlerinin de yıldızı olmaya devam ediyor.

VERA Delta'nın Üstün Özellikleri

- VERA Delta'da çekmece ücretsizdir. Hem Mobil Yazar Kasa Pos hem de Masaüstü Yeni Nesil Yazar Kasa olarak kullanılır.

- Şu an piyasada bulunan MT Bilgi Teknolojileri dışındaki mevcut üreticiler, ya sadece POS ya da sadece yazar kasa üreticileri. Bu nedenle piyasadaki, VERA Delta dışındaki, hemen hemen bütün cihazlar iki ayrı firmanın bir araya gelerek, ürettiği cihazlar. VERA Delta yıllar süren bir know how ve Ar-Ge çalışmasının sonunda üretilmiş olan hibrit bir cihazdır. Kozmetik illüzyonlarla göz boyama yapmaz, büyüklüğü ve fonksiyonlarıyla tüm ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılar.

- EKÜ diğer cihazlarda 1,2 milyon satır ve 4 milyon satır arasındayken VERA Delta 40 milyon satır imkanı veriyor. Yani VERA Delta rakibinin 33 katı bir ekü kapasitesine sahip. Böylece işlem hacminin yüksek olduğu işletmelerde kısa süreli ekstra EKÜ maliyetleri en aza iniyor.

- Mali Hafıza diğer modellerde 10 yıl ile sınırlıyken VERA Delta'da bu süre 20 yıl olarak planlandı. Bu da yine işletmenin yazar kasa mali hafızasını sık sık değiştirerek ekstra maliyete katlanmasını engelliyor.

- PLU (Ürün Fiyat Hafızası) kapasitesi diğer cihazlarda 10 bin ve 20 bin adet arasında konumlandırılırken bu kapasite VERA Delta'da 100 bin adettir.

- VERA Delta Yaygın ve Sektör Odaklı Servis Ağı sunuyor. VERA Servisleri bir taraftan buzdolabı, çamaşır makinesi servisi verirken bunun yanında yazar kasa servis hizmeti vermiyor. Sadece Yazar Kasa sektörüne hizmet vermektedir.

- VERA Delta Müşteri Memnuniyeti Odaklı Satış Sonrası Destek sunuyor. 444 22 62 nolu çağrı merkezinden VERA Delta ile ilgili talebinizi 7/24 iletebilirsiniz.

Mehmet Özdil Ümraniye Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

title