Haberler

Adü Köşk Myo Eğitim Öğretime Hazırlanıyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.ADÜ Köşk MYO'nun eğitim öğretime hazırlandığını belirtti.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Köşk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Necdet Dağdelen,

ADÜ Köşk MYO'nun eğitim öğretime hazırlandığını belirtti.

Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ADÜ Köşk MYO Müdürü Prof. Dr. Necdet Dağdelen,

Köşk MYO Müdür Yardımcısı Kamil Bircan, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı ve AK Parti Köşk ilçe Başkanı Halil Kaçmaz inşaatı devam eden ADÜ Köşk Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Köşk MYO Prof. Dr. Dağdelen, yaptığı açıklamada, "Okulumuz bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayacak. Bu projenin gerçekleşmesi ilçemiz için büyük bir girdi kaynağı olacaktır. İlk yıl olarak öğrenci sayımızı 800 olarak tahmin ediyoruz. 4 yılsonunda ulaşacak olduğumuz öğrenci hedefimiz 2 bin 500 olacak. Meslek yüksek okulumuzun bölümleri açılacak olan bir okul için çok nitelikli ve öğrenci kapasitesine uygun bölümler. Okulumuzda ilk yıl Gıda İşletme Bölümü ve Lojistik bölümleri faaliyete geçecek. Okulumuzun öğrenci sayısının artması ile de Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü faaliyet gösterecek. Ayrıca Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Tarımsal Ürünlerde Muhafaza ve Depolama, Un ve Unlu Mamuller, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yerel yönetimler, İşletme Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık ile Dış Ticaret Programları yer alacak" dedi.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da, "Köşk MYO ilçemizin gerçekleştirmek istediği en büyük projesiydi. Desteklerinden dolayı sayın kaymakamıma da burada teşekkür ediyorum. İlçe başkanım yapmış olduğumuz çalışmalar da her zaman yanımızda, desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Partimiz ve milletvekillerimiz ile sürekli çalışma maratonumuzda bizlere katılarak her zaman yardımcı oldular.

İl Başkanı Sayın Sadık Atay başta olmak üzere Aydın milletvekillerimiz Sayın Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'e vermiş oldukları emekleri için onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Okulumuzun şu anda ince işçilik dediğimiz iç dekorasyon hizmetleri yapılmaktadır. Bunu yanı sıra yangın merdivenleri, derslikler ve yönetici odaları hızla tamamlanmaktadır. Firmamız gerçekten yapmış oldukları çalışmalar ile ne kadar iyi olduklarını bizlere ispatladılar. Okulumuzun arka cephesinde kalan kısma bir istinat duvarının yapımını gerçekleştireceğiz. Çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarının başlamasıyla da okulumuz hazır hale getireceğiz" diye konuştu.

Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, "Okulumuzun açılışının yapılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor ve heyecanını yaşıyoruz. Köşk için gerçekleştirilmesi zorunlu olan projelerden bir tanesini sayın başkanımız tamamlamak üzere. İnşallah Köşkümüz için hayırlılara vesile olur" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Rıfat Kadri Kılınç Sefa Demiryürek Ak Parti Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title