Haberler

Adıyaman İzmir Travel Türkey Fuarında 'Partner İl' Olacak

Türkiye ve Dünya’nın değişik ülkelerinden katılım ile gerçekleşecek olan İzmir Travel Turkey Fuar ve Konferansına Adıyaman ‘Partner il’ olarak katılacak.

Türkiye ve Dünya'nın değişik ülkelerinden katılım ile gerçekleşecek olan İzmir Travel Turkey Fuar ve Konferansına Adıyaman 'Partner il' olarak katılacak.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy'un geçtiğimiz günlerde Adıyaman'a yaptığı ziyaretin etkileri görülmeye başladı. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın davetiyle Adıyaman'a gelen Başaran Ulusoy, Adıyaman'da turizmin gelişmesi yönünde bir dize görüşmeler yapmıştı.

Adıyaman Vali Mahmut Demirtaş'ın gayretleri sayesinde Turizm sektörü başta olmak kamu kurum ve kuruluşlarında katıldığı İzmir Travel Turkey Fuar ve Konferansına Adıyaman bu yıl 'Partner il' olarak katılacak.

4-7 Aralık tarihinde yapılacak olan İzmir Travel Turkey Fuar ve Konferansına geçtiğimiz yıl Çanakkale ile 'Partner İl' olarak katılmıştı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman'ın tanıtılması ve gelişmesinde en önemli unsurlardan birisinin turizm olduğunu, Adıyaman'ın tarihi ve turistik mekanlarıyla dünyanın önde gelen şehirlerinden birisi olduğunu ifade etti.

Vali Demirtaş, İzmir Travel Turkey Fuar ve Konferansına 'Partner il' olarak katılmanın kendileri için büyük şans olduğunu belirterek, "Fuarda Adıyaman'a ait 330 metrekare alan ayrılarak buraya Adıyaman standı kurulacak.350 katılımcı içerisinde Adıyaman partner il olması nedeniyle tüm davetiyelerde yer alacak. Adıyaman'ın logosu yer alacak. Biz ayrıca fuarda Adıyaman'ı tanıtan etkinlikler yapabileceğiz. Halkoyunları ve davul şov gibi gösterilerimiz olacak" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Adıyaman Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title