Haberler

Adıyaman: Güzeller Adıyaman Sokaklarında

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Yapılacak Olan Dünya Medeniyetleri Güzellik Yarışması (Miss Civilization Of The World) İçin Çeşitli Ülkelerden Gelen Güzeller Adıyaman'da Büyük İlgi Gördü.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde yapılacak olan Dünya Medeniyetleri Güzellik Yarışması (Miss Civilization Of The World) için çeşitli ülkelerden gelen güzeller Adıyaman'da büyük ilgi gördü.

Miss Civilization Of The World için ülkesinde dereceye giren 28 güzel Adıyaman'a gelmeye başladı. Kente gelen Dominik Cumhuriyeti, Ukrayna, Hollanda, Kırgızistan, Hindistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Norveç, İtalya, Belçika, Bulgaristan, Litvanya ve Türkiye güzeli şehir merkezinde gezdi. İlk olarak Adıyaman Valiliği önünde bulunan Atatürk büstü önünde hatıra fotoğrafı çektiren grup daha sonra Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti. Belediye tarafından kendilerine ikram edilen pestil, üzüm, ceviz ve Antepfıstığını yiyen güzellere, Başkan Büyükaslan tarafından Nemrut heykelciklerinin bulunduğu hediyeler takdim edildi.

Belediye ziyaretinden sonra öğle yemeğine giden yarışmacılara acılı adana ve acılı lahmacunla yöresel yemekler ikram edildi. Güzellerden bazıları yemekleri iştahla yerken bazıları acılı olduğu için yemekleri yiyemedi. Yemek sonrası Kommagene Uygarlığı'nın 5 büyük kentinden birisi olan Perre Antik Kenti'ni gezen grup, gördükleri tarihi güzellik karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yarışmanın organizatörü Suha Özgermi, vatandaşın ilgisinden çok memnun olduklarını ve diğer ülkelerden de yarışmacıların Adıyaman'a geleceğini dile getirerek, dünya güzellerinin hiçbir yerde böyle bir ilgiyle karşılaşmadığını söyledi.

Yarışmaya katılacak olan güzeller Adıyaman'ı ve insanlarını çok beğendiklerini dile getirerek, yarışmada iddialı olduklarını belirtti. Türkiye adına yarışamaya katılacak olan Jülide Ersoy ise, organizasyonun çok iyi olduğunu, yarışmaya katılan yarışmacılar arasında da sıcak bir ilişki olduğunu kaydetti. Ersoy, yarışmada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek, derece alacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title