Haberler

Adana'da Cinsel İstismar İddiası

Adana'da 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bakkal tutuklandı.

Adana'da 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bakkal tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde bir bakkal ile vatandaşlar arasında kavga çıktığı ihbarını aldı.

Olay yerine giden polis ekipleri, kavgayı ayırarak vatandaşların, yaşları 8-12 arasında değişen ve isimleri açıklanmayan 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ileri sürdükleri bakkal Salih B'yi (60) gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheli Salih B, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. Salih B. ifadesinde, "Çocuklardan sadece birini tanıdığını, diğerlerini ise tanımadığını, tanıdığı çocuğun ise alışveriş yapmak için dükkana geldiğinde sadece başını okşadığını, onu kötü niyetli sevmediğini" belirterek hakkındaki suçlamayı kabul etmedi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık talimatıyla psikolog eşliğinde yapılan görüşmede 4 çocuk da benzer ifadelerle Salih B'nin cinsel istismarına uğradığını anlattı.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelinin, 4 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan ayrı ayrı tutuklanmasına karar verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title