Haberler

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta

Bozdağ: "Koşumuz, dün nasıl Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü bir şekilde devam ediyorsa şimdi de Sayın Davutoğlu’nun önderliğinde güçlü bir şekilde devam edecektir"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Koşumuz, dün nasıl Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü bir şekilde devam ediyorsa şimdi de Sayın Davutoğlu'nun önderliğinde güçlü bir şekilde devam edecektir" dedi.

Bozdağ, partisince Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşma töreninde, bayramın tüm dünyaya ve İslam alemine huzur ve barış getirmesini diledi.

AK Parti iktidarları döneminde Yozgat'ın hizmetle tanıştığını ifade eden Bozdağ, ayrıca ülkenin demokratikleşmesi ve hukuk devleti anlamında da daha ileri gitmesi için ciddi adımlar atıldığını söyledi.

Bayramlarda bazı geleneklerin unutulmaya yüz tuttuğuna dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:

"Büyükleri ziyaret etmek, onların hayır duasını almak, küçükleri memnun etmek, kurbanın taksimi, fakir fukaranın gözetilmesi ve sofraların açılması gibi bizi biz yapan değerlerin tam anlamıyla olmasa da önemli ölçüde aşındığını görüyoruz. Eskiden bayram münasebetiyle tatillere gidilmezdi. 'Tatil' diye bir şey de düşünülmezdi ama şimdi baktığımız zaman, bayramı 'tatil' gibi gören ve 'tatil' olarak değerlendiren insanımız var, buna da üzülüyoruz. Bayram, bayram gibi kutlanmalı, bayram tadında yaşanmalı. Manevi ve kültürel olarak sahip olduğumuz özelliklerin, geleneklerin bayram münasebetiyle de yaşaması, yaşatılması son derece önemlidir."

"Ülke hazinesini doğru kullandık"

Bakan Bozdağ, cumhurbaşkanı seçimiyle yaşanan değişikliklere değinerek, "62'nci cumhuriyet hükümeti görevine başladı. Biz yeni bir hükümet değiliz. Yani 58, 59, 60 ve 61'inci hükumetlerin devamıyız. Dolayısıyla dünle bütünleşik yol yürüyoruz. Geleceğe doğru da dünden edindiğimiz tecrübelerle, birikimlerle devam edeceğiz. Büyük bir hazineye sahip olmak kolay değil, bu hazineyi doğru kullanmak bizim işimiz" diye konuştu.

Bu hazineyi ülkenin hizmetine daha fazla sunmak için çalışacaklarını dile getiren Bozdağ, "Ondan hiç şüpheniz olmasın.  Koşumuz, dün nasıl Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü bir şekilde devam ediyorsa şimdi de Sayın Davutoğlu'nun önderliğinde güçlü bir şekilde devam edecektir. Hem Yozgat büyüyecek, hem de Türkiye büyüyecektir" dedi.

Bozdağ, bayramlaşma töreninin ardından Sorgun ilçesine hareket etti. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Bozdağ Sarıkaya Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title