Haberler

Acemi Kasaplar" Hastanelik Oldu - Erzurum/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Elinden yaralanan kişinin hastaneye gelmesi ve ilk acemi kasap olduğunu söylemesi,- Elinden yaralanan kişiler,- Eli alçıya alınan bir kişinin ayrılması,- Yaralanan başka bir kişinin hastaneye gelmesi ve önemli bir şey olmadığını söylemesi,- Parmağındaki kesik nedeniyle hastaneye başvuran Fuat Şimşek ile röportaj,- Ayağından yaralanan acemi bir kasabın otomobilden inmesi,- Ayağından yaralanan acemi kasabın tedavisinin ardından hastaneden ayrılması,- Kolu alçıya alınan Rıfkı Kızıldaş ile röportaj,- Yaralananların hastaneye gelmelerinden detay görüntüler,- Acemi kasapların hastaneye gelişi, "Acemi kasaplar" hastanelik oldu- Erzurum'da Bayram Namazı'nın hemen ertesinde kurban kesmeye çalışırken yaralanan 55 kişi hastanelere başvurdu Erzurum'da, kurban kesmeye çalışırken yaralanan 55 kişi, sabahın ilk saatlerinde hastanelere başvurdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Elinden yaralanan kişinin hastaneye gelmesi ve ilk acemi kasap olduğunu söylemesi,- Elinden yaralanan kişiler,- Eli alçıya alınan bir kişinin ayrılması,- Yaralanan başka bir kişinin hastaneye gelmesi ve önemli bir şey olmadığını söylemesi,- Parmağındaki kesik nedeniyle hastaneye başvuran Fuat Şimşek ile röportaj,- Ayağından yaralanan acemi bir kasabın otomobilden inmesi,- Ayağından yaralanan acemi kasabın tedavisinin ardından hastaneden ayrılması,- Kolu alçıya alınan Rıfkı Kızıldaş ile röportaj,- Yaralananların hastaneye gelmelerinden detay görüntüler,- Acemi kasapların hastaneye gelişi, "Acemi kasaplar" hastanelik oldu- Erzurum'da Bayram Namazı'nın hemen ertesinde kurban kesmeye çalışırken yaralanan 55 kişi hastanelere başvurdu Erzurum'da, kurban kesmeye çalışırken yaralanan 55 kişi, sabahın ilk saatlerinde hastanelere başvurdu. Bayram namazının ardından kesimlerin başladığı Erzurum'da, kurbanlıkları keserken yaralanan 55 kişi, yakınlarının yardımı ile Bölge Eğitim ve Araştırma, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Eğitim Araştırma ile Palandöken Devlet hastanelerine kaldırıldı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralanma oluşan vatandaşların bir kısmı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyanların tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. -Yardım ettiği kasap elini kesti Parmağındaki kesik nedeniyle hastaneye başvuran Fuat Şimşek, hastaneye gelişinde yaptığı açıklamada, kurbanlığı kestikleri sırada yardım ettiği kasabın, elindeki bıçağı parmağına vurması sonucu yaralandığını ve ciddi bir probleminin olmadığını söyledi. Rıfkı Kızıldaş ise kurbanlığın kesim için yere yatırılması anında bağladıkları zincir nedeniyle elinin kırıldığını ve alçıya alındığını belirtti. "Acemi kasaplar" hastanelik oldu- Adıyaman'da 45 kasap kurban keserken kendisini de yaraladı Adıyaman'da 45 "acemi kasap", kurban keserken kendilerini yaraladı. Bayram namazının ardından kurban kesimlerinin başladığı kentte, kurbanlıkları keserken yaralanan 45 kişi, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralanan vatandaşların bir kısmı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kent merkezinde kurbanını kesmeye çalışırken hayvanın altında kalan Mahmut Yılmaz'ın ise koluna 9 dikiş atıldı.Yılmaz, yakınları tarafından getirildiği Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Atatürk Üniversitesi Fuat Şimşek Adıyaman Erzurum Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

15 Mayıs hangi burç? 15 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 15 Mayıs tarihi hangi burç olur? Sürücüleri üzen haber! Otoyol ve köprü ücretlerine zam mı geldi? Otoyol ne köprü ücretleri kaç TL oldu? Gürsel Erol kimdir? Halk Tv konuğu Gürsel Erol kaç yaşında, nereli? Gürsel Erol biyografisi! HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title