Haberler

Acele Kamulaştırılma Kararları

Bakanlar Kurulunun, bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Bakanlar Kurulunun, bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Tunceli'de tesis edilecek Armağan Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla, belirtilen taşınmazların Hazine adına tescil edilmek üzere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının yazısı üzerine, Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

2013 Yılı Yatırım Programında 2010A010160 proje numarasıyla yer alan Adıyaman Göksu Araban I. Merhale (GAP) (Çetintepe Barajı) kapsamındaki Çetintepe Barajının yapımı amacıyla belirtilen güzergah ve alanlarda bulunan taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, Orman ve Su İşleri Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca karar verildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yürütülen kanalizasyon şebekeleri, toplayıcı hat ve terfi merkezi projesi kapsamında belirtilen taşınmazların İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından acele kamulaştırılması, İçişleri Bakanlığının yazısı üzerine, Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

2013 Yılı Yatırım Programında 1977A010320 proje numarası ile yer alan "Küçük Su İşleri Projesi" kapsamında Aksaray-Merkez Sağırkaraca Göleti ve Sulaması İşinin yapımı amacıyla belirtilen güzergah ve alanlarda bulunan taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, Orman ve Su İşleri Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca karar verildi. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Adıyaman Tunceli Göksu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title