Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

Bozkır, Bayrampaşa Belediyesi'nin ilçedeki okullara boya dağıtımı amacıyla düzenlenen törendeki konuşmasında, belediyecilik anlayışının yeniliklerle dolu olması gerektiğini ifade ederek, belediyenin 22 bin kilogram boyayı okullara gönderdiğini kaydetti.

Gündemdeki konulara da değinen Bozkır, hükümet kurma çalışmaları sırasında, "terör ortamının mümkün hale geldiğini düşünen kesimler"in güçlü bir şekilde cevaplarını aldığını söyledi.

Bozkır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hükümetler, Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. 1 gün, 1 hafta, 1 saat dahi kalacak olsalar bu ülke için, bu millet için ne gerekiyorsa Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri bunun gereğini yerine getirir. Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur ve onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar güçlü olduğu ve ilelebet payidar kalacağı konusunda da yeniden bir ders almış bulunmaktadır."

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de belediyenin bütçesinden milli eğitime ayrılan payı, tamamen eğitime verdiklerini dile getirdi.

İlçede okulların neredeyse tamamının depreme dayanıklı hale getirildiğini anlatan Aydıner, yeni okulları da ilçeye kazandırdıklarını ekledi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çektirildi.

Öte yandan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bayrampaşa'daki programının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Egemen Bağış Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title