Haberler

8 Görüntülü Bülten ) Btp Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş: "Yıllık 150 Milyar Dolar Petrol...

Prof. Dr. Haydar Baş: "Bunlar başkanlık sistemi diyerek bizi birbirimize düşman etmek istiyor" Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş İstanbul Esenyurt'ta nakliyecileri ziyaret etti.

Prof. Dr. Haydar Baş : "Bunlar başkanlık sistemi diyerek bizi birbirimize düşman etmek istiyor"

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş İstanbul Esenyurt'ta nakliyecileri ziyaret etti.

Nakliyecilerin sorunlarını dinleyen BTP lideri, "Büyük vasıta sahiplerine maliyet fiyatına mazot vereceğiz. SRC belgesi, yetki belgesi, tonaj ve saat sınırlaması gibi uygulamaları nakliyecilerin lehine değiştireceğiz" dedi.

Haydar Baş, "38 kg fazla yük var diye bin 328 TL ceza yazdılar" diyen bir kamyoncuya da şu cevabı verdi, "Şimdi onların geliri olmadığı için cezaları artırdılar. Şimdi adamın biri de diyor ki asgari ücreti 1.500 TL yapacağım. Bu da aynı mantık. Veremez. Verebilmesi için sizin örneğinizde olduğu gibi cezayı, vergileri ve zamları çoğaltması lazım. Başka türlü veremez."

"Benim modelim Kapitalizm ve Kominizmin üzerinde!"

BTP lideri ziyaret sırasında ekonomi tezini de anlattı.

"İlk defa müslüman bir Türk iktisadi bir tez hazırladı. Bu tez kapitalizmin ve komünizmin üstüne çıktı. Bunu ben değil ilim adamları söylüyor." diyen Haydar Baş, "Ekonomide bir ülke nasıl kalkınır bunu detaylı bir şekilde yazdım. Uygulayan ülkeler müthiş neticeler aldı. Bakın Rusya, Hindistan, Çin uyguluyor. Bunlar dile kolay! Bana bir lider gösterin bırakın bir devletin uygulamasını bir ailenin uyguladığı iktisat sistemini ortaya koysun. Böyle bir şey var mı? " dedi.

"Yılda 150 milyar petrol gelirimiz olacak!"

Projelerine kaynak açıklayan tek partinin de kendileri olduğunu ifade eden Haydar Baş Türkiye'nin yıllık 150 milyar dolarlık bir petrol kaynağı olduğunu ifade etti. Profesör Baş, "Kaynakları tek tek izah ediyoruz. Şuana kadar siz kaynak olarak petrolü duydunuz mu? Türkiye'de petrol var mı ? Şimdi size müjdeyi veriyorum. Bakın bizim iktidarımızda Türkiye olarak yıllık 150 milyar dolar petrol gelirimiz olacak. Tek tek bunları biz tespit ettik. Bu kaynakları gavur şirketleri işletiyor. Hani petrol yoktu Türkiye'de. Dikkat edelim. Elimizdeki serveti kaptırmayalım. Biz aç susuz geziyoruz, bizim servetimizi alanlar bizim üzerimizde ağalık yapıyor.Lütfen buna müsade etmeyelim." dedi.

"Bizi birbirimize kırdırmak istiyorlar!"

Esenyurt'ta siyasi gündeme de giren Haydar Baş başkanlık sistemi üzerine dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Haydar Baş şunları söyledi," Şimdi kalktılar üniter yapıyı tartışmaya açtılar. Ne yapcakmıi, başkan olacakmış! Başkan olacağım diyorsan federetif yapıları kuracaksın. Bunların tamamı federasyon olacak. Bunların başındaki da başkan olacak. ABD'de olduğu gibi. Tamam ABD'de var ama onlar bu duruma gelebilmek için aralarında yüzyıllar boyu süren savaş yaptılar. Birbirini kırdılar. En sonunda bu yolu buldular. Dediler ki, 'herkes kendi iç meselesinde hür olsun,dışa karşı da beraber olalım. Federasyonu kuralım ve bir başkan seçelim. Türkiye böyle mi? Türkiye'de kimsenin kimseye bir husumeti yoktur. Mesela siz bir Çerkez'in Çerkez olduğu bir Türk tarafından hor görüldüğünü, Bir Lazın Laz olduğu için Kürt, Türk tarafından, Kürdün Kürt olduğu için bir Türk tarafından hor görüldüğünü gördünüz mü? Hiçkimse kimseye düşman değil ama bunlar bizi birbirimize düşman etmek istiyor arkadaşlar. İnşaallah buna biz son vereceğiz."

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Partisi Haydar Baş Esenyurt İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (2)

Aslan Aslaner:

Yahu Putin, sen nasıl bir adamsın? Haydar Baş taaa Rusya’ya gidiyor, Duma’da MEM tezini anlatıyor, sen ona bir hoş geldin demiyorsun. Randevu verip de bir çay ikram etmiyorsun. Tayyip Erdoğan oraya geldiğinde ise devlet töreniyle karşılıyor, olağanüstü ağırlıyorsun. Türkiye’ye geldiğinde doğrudan Tayyip Bey’in yanına gidiyorsun. Haydar Bey’e uğramadan geri dönüyorsun. Ekonomi tezini uyguladığın adama bir selam bile vermiyorsun. Birlikte boy boy fotoğraflar medyaya verip de onu gururlandırmıyorsun. Niye bu adamla muhatap olmuyor, onu kaale almıyorsun? Oluyor mu bu yaptığın Putin, yakışıyor mu sana?

0
2
yanıtYanıtla
Aslan Aslaner:

Yurt Gazetesi’nin 2 Mart 2015 tarihli sayısındaki: ''Haydar Baş''a ceza şoku'' başlıklı haberi, Anadolu Ajansı’nın 7 Şubat 2015 tarihli sayısındaki: “Bağımsız Türkiye Partisi hakkında suç duyurusu'' başlıklı haberi lütfen okuyunuz. Buna göre, daha kendi partisinin ekonomisini yönetemeyenler Türkiye''nin ekonomisini nasıl yönetecek?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title