Haberler

6 Yaşında Mezuniyet Heyecanı Yaşadılar

Çankaya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne Bağlı 6 Gündüz Bakımevinden Mezun Olan 262 Öğrenciye Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda Düzenlenen Törenle Diplomaları Verildi

Çankaya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı 6 gündüz bakımevinden mezun olan 262 öğrenciye Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen törenle diplomaları verildi.

Törende konuşan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, veliler tarafından beğeni kazanan gündüz bakımevlerinin sayılarını çoğaltmayı düşündüklerini belirtti.

Tanık, 'Gündüz bakımevlerinin, özellikle ekonomik sıkıntının yaşandığı dönemde çalışmak zorunda olan hanımlarımızın özgürleşmesi için büyük önem taşıdığını düşünüyoruz' dedi. 6 yaş altındaki çocukların bakım sorumluluğunun güvenilir bir yere emanet edilmesinin önemli bir devlet ve kamu görevi olduğuna işaret eden Tanık, 'Belediye ve ilçenin yoksul bölgeleri başta olmak üzere daha çok çocuğun barınmasına yardımcı olmak ve ailelerini çalışabilme özgürlüğüne kavuşturacak imkanı sunmak en temel görevimiz ve boynumuzun borcudur' diye konuştu.

Gündüz bakımevlerindeki 6 yaş grubu çocuklara diplomalarının verileceğini ifade eden Tanık, 'Onları hayatın becerilerini kazanmak, yeni öğretim kurumlarıyla tanışmak üzere yine arkalarından bakarak uğurlayacağız. Yolları, bahtları açık olsun. Hayat onları üzmesin, başarılı olsunlar' dedi.

Tanık, çocuklara sağlıklı bir yaşam sunmak için güvenli bir ortam oluşturma yolunda yaptıkları çalışmalara ilişkin gelen eleştiriler doğrultusunda çalışmalarını düzenleme gayreti içinde olduklarını kaydetti.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve gündüz bakımevleri yöneticilerinden diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya fırlattı.

(ARF-ZVR) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title