Haberler

52. Uluslararası Antalya Film Festivali - Türel

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Menderes Türel ve eşi Ebru Türel'in yabancı sanatçılarla sohbet etmesi - Türel'in açıklamaları - Kokteyle katılan sanatçılardan detay görüntüler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Menderes Türel ve eşi Ebru Türel'in yabancı sanatçılarla sohbet etmesi - Türel'in açıklamaları - Kokteyle katılan sanatçılardan detay görüntüler. 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin başlaması dolayısıyla sanatçılar, belediye hizmet binasında düzenlenen kokteyle katıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, gazetecilere yaptığı açıklamada, kortejin muhteşem geçtiğini söyledi. Özellikle yabancı misafirlerin kortejden çok mutlu olduğunu dile getiren Türel, güzel başlayan festivalin, aynı şekilde süreceğini kaydetti.Avrupa'nın en eski festivallerinden Antalya Film Festivali'nin, her geçen gün daha emin adımlarla ve hedefini büyüterek yoluna devam ettiğini belirten Türel, festivale kalite kazandırmaya çalıştıklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Menderes Türel Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title