Haberler

Yurtta Sulh Konseyi'in Hacker Grubundan 10 Kişi Gözaltına Alındı

Yurtta Sulh Konseyi'in Hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı Darbe Girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı hedef alan grup üyeleri 5 ay süren gizli operasyon sonucunda yakalandıKAYSERİ - 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında TBMM'ne siber...

Yurtta Sulh Konseyi'in Hacker grubundan 10 kişi gözaltına alındı

Darbe Girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı hedef alan grup üyeleri 5 ay süren gizli operasyon sonucunda yakalandı

KAYSERİ - 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında TBMM'ne siber saldırı gerçekleştirerek devletin gizli kalması gereken bilgilerini ifşa eden, Cumhurbaşkanı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve bir çok üst düzey devlet adamını hedef alan 'Yurtta Sulh Konseyi' grubu oluşturan hacker grubundan 10 kişi 5 ay süren gizli operasyon sonrasında yakalandı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisine siber saldırı gerçekleştirerek Devletin Güvenliği veya İç ve Dış Siyasal Yararları Bakımından Niteliği İtibarıyla Gizli Kalması Gereken Bilgileri ve Bakan, Milletvekillerine ait T.B.M.M. kurumsal e-posta adreslerini ve sosyal medya hesaplarını ele geçirerek kişisel bilgilerini ifşa eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve T.B.M.M. milletvekillerine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek ve birçok üst düzey bürokrat ve devlet adamına kendilerini gizleyerek tehdit, hakaret içerikli ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılayıcı paylaşımlar yapan, WhatsApp programında "YURTTA SULH KONSEYİ" isimli grup oluşturarak ve grup yöneticisi Albay isimli şahsın, darbe girişimi sonrası yakalanan FETÖ mensuplarının serbest bırakılması aksi halde tekrar darbe girişiminin başlayacağı konusunda mesaj yayınlayan Fuat Avni türevi suç örgütü olan hacker grubuna yönelik bizzat Kayseri Cumhuriyet Savcısı Oğuzhan Murat tarafından beş aydır yürütülen soruşturmada Kayseri merkezli, İstanbul, İzmir, Bursa, Çankırı, Aksaray ve Hatay illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğünde kurulan özel ekibin 5 aydır titiz ve gizlilik içinde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Hacker grubundan Y.Y. - Ç.E - Y.E - A.Y. - M.C.- A.C.Ö - Y.Y - A.Ç. - S.C.Y. - O.D. düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Bir şahsın yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtilirken, şahısların ev ve iş yerlerindeki dijital materyallere el konulduğu kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Hakan Fidan Kayseri 3.Sayfa Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title