Haberler

Akrabasını Kaybeden Hasta Yakını, Yoğun Bakım Kapsını Kırıp Doktora Saldırdı

Güncelleme:

Elazığ'da akrabalarını kaybeden hasta yakını, yoğun bakımın kapsını kırarak hastane personeli ve doktora saldırdı.

Elazığ'da yakınları ölen şahıslar, yoğun bakımın kapsını kırarak hastane personeli ve doktora saldırdı.Olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YOĞUN BAKIMIN KAPISINI KIRDI

Olay, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kalp krizi geçiren 64 yaşındaki Ş.Y. sabah saat 06.00'da acile kaldırıldı. Durumu ağır olan Y. ardından Kardiyoloji Koroner Yoğun Bakım Ünitesine alındı. Saat 09.00 sularında yine kalp krizi geçiren hastaya, Araştırma Görevlisi Dr. İsmail Polat'la sağlık personelleri müdahale etti ama yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ardından hasta yakınlarına Dr. Polat acı haberi verdi. Ölen şahsın yakınları ise yoğun bakım kapısını kırarak içeri girip doktor ve personele saldırdı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

"HASTA YAKINI YUMRUK ATTI"

Görüntülerde, bir hasta yakınının bağırması, Dr. İsmail Polat'ın yanındaki 3 personelle beraber yoğun bakım ünitesine girdiği, kapının kapanmasının hemen ardından bir hasta yakını tarafından kapının tekme ile kırıldığı ve birkaç kişinin içeri koşarak girmesi yer aldı . Olayla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Dr. İsmail Polat, "Sabah saatlerinde kalp krizi geçiren bir hasta geldi ve durumu kötüydü. Acil bir şekilde yoğun bakıma aldık. Hastaya ilk müdahaleyi hızlıca yaptık ama ilerleye saatlerde kalbi durdu. Yaklaşık 1 saat kalp masajı yaptık ama yanıt alamadık. Haber vermek için hasta yakınlarının yanında gittim. Haberi verdim ve bir hasta yakını yumruk attı. Kendimi bir anda geri çektim ve yumruk duvara denk geldi. Bir hasta yakının bağırması ile diğer hasta yakınları kapıları ve camları kırarak bize saldırdı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Polat Elazığ 3.Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (68)

Hanzo:

Hak eden elbetteki dovulmelidir

6
42
yanıtYanıtla
Cemil:

Ne yı hal ediyor kalp krizi geçirmiş hastaneye getirmişler adamlar elerinden geleni yapmış daha ne yapsınlar ecel geldikten sonra boştur böyle cahil insanlar oldukca bu dünya duzelm3z

yanıt14
yanıt3
Kobranın gücüm:

Adına yakışır fikrin var.

yanıt7
yanıt0
azapay:

siz gerçekten beyin yerine ne kullanıyorsunuz adamın eceli gelmiş vakti saati dolmuş doktorlar müdahaleyi ypmış 1 saat uğraşmışlar sizin dinden imandan haberiniz varmı acaba doktor mdahale temezse tamam neden mğdahle etmedi deriz ya siz herhalde hatalanınca veterinere gideceksiniz

yanıt8
yanıt0
meselasen:

fikrin adına yansımış sırf hanzosun biye dövülmeyi hakediyorsun. senin mantığına göre hakkettiğin bu. .

yanıt0
yanıt0
bozok:

o hayvan o kapıyı kırmış karkoldada onu kafasını kırın oradaki açık yarası bulunan hastaların enfeksiyon riski yüzde yüz aptal adam diger hasta yakınları dava açsınlar aklı başına gelsin bune yaa herkes zorba olmuş

25
4
yanıtYanıtla
x:

memlekette malak çok. yiğen. herkes senin gibi alim ve aristokrat değil. olaylara bakış açın bilem bir değişik. hukuksal bir adamsın. ellaham.

yanıt0
yanıt0
-(:

haklısın. eğitim şart, kendi kendini eğitmek şart. herşey devletten beklenmez. cahil insana da laf anlatmak zor. okumuş cahile ise bir hayli daha zor. ülkenin eğitim seviyesi düşük. toplumun kanayan yaralarından biri de kendini geliştirmeme, köretlme aynı zaman da zorbalık. zorla kabul ettirilme, yazık o hasta yatağında yatan insanların hayatını da tehliye atıyorlar bu böyle yaparak. düşüncesizlik ve tek kendilerini düşünme ve bencillik bunların yaptıkları.

yanıt0
yanıt0
ŞEVKET:

İLK ÖNCE ŞUNU İDRAK ETMEMİZ LAZIM ARKADAŞLAR DOKTOR ARACIDIR DOKTOR HASTA ÖLDÜRMEZ VEYA YAŞATMAZ O YÜZDEN HASTA ÖLDÜĞÜ ZAMAN YASINI TUTMAK VARKEN DOKTORA SALDIRMAK BUNU İDRAK EDEMEMEKTEN KAYNAKLANIYOR.

24
2
yanıtYanıtla
0Rh:

Dayı kapıyı kırarken ayağını cam kesmiş olsa o yoğun bakım servisinde çalışanların eline düşeceksin bunu da unutma!!!!

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title