Haberler

Yanan Yağ Yüklü Tır Uzun Uğraşlar Sonucu Söndürüldü

Yanan yağ yüklü tır uzun uğraşlar sonucu söndürüldü Yangın köydeki elektrik hatlarına zarar verdi, bir evin dış cephesi yandıKİLİS - Kilis'te alev alan ayçiçeği yağı yüklü tırdaki yangın itfaiye ekipleri tarafından iki saatte kontrol altına alındı.

Yanan yağ yüklü tır uzun uğraşlar sonucu söndürüldü

Yangın köydeki elektrik hatlarına zarar verdi, bir evin dış cephesi yandı

KİLİS - Kilis'te alev alan ayçiçeği yağı yüklü tırdaki yangın itfaiye ekipleri tarafından iki saatte kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Köse yönetimindeki 79 EF 124 plakalı tır, Suriye'nin Çobanbey kasabasına ayçiçeği yağı götürürken Yavuzlu köyünde 79 DL 421 plakalı dorsenin bulunduğu yerde lastiklerde şase olması nedeniyle bir anda alev aldı. Yangın tüpleri ile müdahale edilen yangın kontrol altına alınamayınca Kilis İtfaiyesinden yardım istendi. Bu sırada tır sürücüsü Cengiz Köse tır ile dorseyi birbirinden ayırdı. Bir anda büyüyen alevler Yavuzlu köyündeki elektrik hatlarına zarar verdi. Bir evin dış cephesi yandı. Onlarca metre yükselen alevlere Kilis İtfaiyesi çok sayıda araç ile müdahale etti. Yangın uzun çabalar sonucu iki saatte kontrol altına alındı.

Tır sürücüsü Cengiz Köse, lastiklerde şase olması nedeniyle yangın çıktığını ifade ederek, "Yangına yangın tüpü ile müdahale ettik. Yavuzlu köyündeki vatandaşlar de yangın tüpleriyle müdahale etti. Yangını söndüremedik. İtfaiyeye haber ettim. Tır ile dorseyi birbirinden ayırdım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kilis 3. Sayfa Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title