Haberler

Vurularak öldürülen anne ve çocukların cenazeleri otopsi için adli tıpa götürüldü

Güncelleme:

Vurularak öldürülen anne ve çocukların cenazeleri otopsi için adli tıpa götürüldü -Cezaevinden yeni çıkan zanlı boşandığı eşi ve iki kızını öldürdü -Öldürülen kadının yakınları fenalık geçirdi -"Devletimiz duy sesimizi kadınlarımız öldürülüyor" Erzurum'da cezaevinden yeni çıkan bir şahıs...

Vurularak öldürülen anne ve çocukların cenazeleri otopsi için adli tıpa götürüldü

-Cezaevinden yeni çıkan zanlı boşandığı eşi ve iki kızını öldürdü

-Öldürülen kadının yakınları fenalık geçirdi

-"Devletimiz duy sesimizi kadınlarımız öldürülüyor"

ERZURUM - Erzurum'da cezaevinden yeni çıkan bir şahıs boşandığı eşi ve iki kızını silahla vurarak öldürdü. Anne ve kızlarının cenazeleri otopsi için Adli Tıpa götürülmek üzere evden alındı. Öldürülen kadının yakınları ise cenazeleri görünce fenalık geçirdi.

Cinayet, Erzurum'un Hilalkent Mahallesi Özbağ Sitelerinde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıktığı belirtilen Raci Arslan çocuklarını görmek için boşandığı eşi Gülçin Karabıyık'ın evine geldi. Bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıkması üzerine Raci Arslan, eski eşini ve kızları Burçin ile Cansu'yu yanında getirdiği silahla vurarak öldürdü. O sırada ekmek almaya giden Arslan'ın iki oğlu Emre Can ve Ferdi Arslan eve geldiklerinde anne ve kız kardeşlerinin cesetleri ile karşılaştı. Babalarının silahla kaçtığını gören iki çocuk durumu polise bildirdi. Silahla cadde ortasında intihara kalkışan zanlı, sağa sola ateş açmaya başladı. Özel Harekat Polisi tarafından zanlı elinden vurularak etkisiz hale getirildi.

Anne ve kızlarının cenazesi olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere ambulansla Erzurum Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Evden cenazelerin çıkarıldığını gören Gülçin Karabıyık'ın yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

Öldürülen kadının kocasının kardeşinin kızı olduğunu belirten Naime Akyar, "Gölbaşından tanıdığımız biri aradı. Hilalkentte kavga var mı dedi. Kocası Raci isminde biri kızları ile karısını öldürmüş dedi. Nasıl Raci ismini duyduysam görümcemin kızının kocası dedim. Çıktık geldik, neden oldu bilmiyoruz. Oğulları da evdeymiş" diye konuştu.

Öldürülen Gülçin Karabıyık'ın bir yakını ise "Devlet duy sesimi kadınlarımız ölüyor. Televizyonda görüp ağlıyordum. Bu da benim görümcem. Kocası yüzünden gidip gelmezdik. Babası koruyordu onu" dedi.

Yapılan ilk otopsi raporuna göre Gülçin Karabıyık sırta 2 mermi, Cansu Arslan sırta 3 mermi, Burçin Arslan'ın sağ göğüs altına bir mermi darbesiyle öldüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Özbağ Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu?
Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

Öldürdüğü babasının cenazesinde gözyaşı döküp taziyeleri kabul etmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title