Haberler

Ümraniye'de apartmanın çatısı alev alev yandı

Güncelleme:

Ümraniye'de bir gecekonduda çıkan yangın başka bir apartmanın çatısına sirayet etmesi nedeniyle alev alev yandı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, yanan evlerde maddi hasar meydana geldi.

Ümraniye'de apartmanın çatısı alev alev yandı

Ümraniye'de çatısı yanan binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi

İSTANBUL - Ümraniye'de bir gecekonduda çıkan yangın başka bir apartmanın çatısına sirayet etmesi nedeniyle alev alev yandı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, yanan evlerde maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı Mahallesi, Çakmak Sokak üzerinde saat 12.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, bir gecekonduda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa süre tüm evi sardı. Alevler rüzgarın da etkisiyle yan taraftaki üç katlı apartmanın çatısına sirayet etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, evlerde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri gecekonduyu ve 3 katlı binada yaşayan vatandaşları tahliye ederek, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayla ilgili konuşan Necmettin Sargınç, "birden ev alev aldı. Neden olduğunu bilmiyorum. Evde oturanlar bilir. O alev bizim binaya sıçradı. Üst kat alev altında kaldı. Ölen veya yaralanan yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title