Haberler

Tuğçe'yi asansör boşluğuna iten öğretim görevlisi sevgilisine tahliye!

Güncelleme:

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ü asansör boşluğuna iten aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes tahliye edildi.

Konya'da üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz'ü(22), asansör boşluğuna itip, ağır yaralanmasına neden olan ancak genç kızın şikayetçi olmadığı araştırma görevlisi Mustafa Kafes'in (31) tahliye edildiği ortaya çıktı. Olay anında uyuşturucu kullandığının belirlenmesi üzerine hakkında 'uyuşturucu kullanmak' suçundan da soruşturma başlatılan Kafes, görev yaptığı Necmettin Erbakan Üniversitesi'nce yürütülen idari soruşturma kapsamında ise açığa alındı.

İKİ KEZ AMELİYAT EDİLDİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, 25 Eylül Çarşamba akşamı tartıştığı aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan erkek arkadaşı Mustafa Kafes tarafından asansör boşluğuna itildi. Beyin kanaması geçiren ve omurgaları ile belinde kırıklar oluşan Gürbüz, ağır yaralı olarak kaldırılıdığı hastanede 2 kez ameliyat edildi.

NEDEN TARTIŞTIKLARINI HATIRLAMADI

Gözaltına alınan Mustafa Kafes ise ifadesinde, alkollü olduğunu, neden tartıştıklarını hatırlamadığını söyledi. Kafes, tutuklanarak, cezaevine konuldu.

"ŞİKAYETÇİ OLMADI"

Tedavisinin ardından taburcu edilen Tuğçe Ülkü Gürbüz ise ifadesinde Mustafa Kafes ile sevgili olduklarını anlatarak, "Olay gecesi Mustafa ile alkol aldık. Evden çıktıktan sonra neden tartıştık hatırlamıyorum. Bu konuda kimseden davacı ve şikayetçi değilim" dedi.

TAHLİYE EDİLMİŞ

Olayla ilgili savcılığı soruşturması sürerken, Mustafa Kafes'in dosya üzerinden yapılan inceleme sonucunda yaklaşık 1 ay önce tahliye edildiği ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra yapılan testlerde, olay anında uyuşturucu kullandığı belirlenen Kafes hakkında ayrıca 'uyuşturucu kullanmak' suçundan soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Mustafa Kafes'in görevli olduğu Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuğçe Ülkü Gürbüz Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (36)

ziyaa:

Hiç şaşırmadım!. . Ama kızın şikayetçi olmamasına şaşırdım!. . Ölecektin be kızım. . . Neden şikayetçi olmuyorsun?

19
2
yanıtYanıtla
AYAZ47:

KIZ HAKSIZ İSE HATASINI BİLİYOSA BİDE ŞİKAYETÇİ Mİ OLSUN YUZSUZ

yanıt1
yanıt15
Telafisi Olmaz:

Kadının şikayetçi olup olmaması önemli değil. Ortada kasten adam öldürmeye teşebbüs var. Kamu davası neden açılmadı. İhmalkarlık söz konusu olabilir. Yarın bir olay daha gerçekleşse aynı kişiler arasında göz göre göre adamın yanında diğer suçlu kim olacak ya da ihmal nasıl tespit edilecek.

18
0
yanıtYanıtla
msg:

kızlaaar kızlaaar sizi gerçekten seven değer veren kişilerle beraber olun, güzle sözler söyleyip sizi kandıranlarla değil.

14
0
yanıtYanıtla
YAKUP:

bu ne ucube bir ülke böyle

12
2
yanıtYanıtla
Ya:

Yav sev ya terk et

yanıt1
yanıt15
Adınızı Yazın:

adamın ailesi para teklif etmiştir şikayetçi olmaması için. kız da kabul etmiştir. hayatı 3-5 kuruşluk yaşarsan değerin de 3 kuruşluk olur. yazıkkk. böyle adamlar için şikayetçi olunmasa bile adalet gerekli cezayı vermeli aleme ibret olsun diye. ama nerde bizde o adalet.

12
1
yanıtYanıtla
adını yazan:

aile böyle bır teklıfte bulunması mumkun degıl kaldıkı kızın aılesı varlıklı bı aıle kız kendısı şıkayetcı olmadı

yanıt1
yanıt2
ADINIZI YAZIN:

Şikayetci olsan 3 yıl yatar cıkar kesin cinayet. Şikayetci olmasa bir şansı var. . .

yanıt1
yanıt0
mirkan:

içmeselerdi adamla ne alakası var kız sanki sütden çıkmış akkaşık düzgün birini bulaydı

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title