Haberler

Tekirdağlı Çiftçi, Dolandırıcının 50 Bin Liralık Oyununu Bozdu

Tekirdağlı çiftçi, dolandırıcının 50 bin liralık oyununu bozduTEKİRDAĞ - Kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısı, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir çiftçinin 50 bin lirasını dolandırmaya çalıştı.

Tekirdağlı çiftçi, dolandırıcının 50 bin liralık oyununu bozdu

TEKİRDAĞ - Kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısı, Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir çiftçinin 50 bin lirasını dolandırmaya çalıştı.

Telefon dolandırıcısı, Demircili Mahallesi'nde yaşayan 69 yaşındaki çiftçi Mehmet Emin Gürlük'ü arayarak kendisini polis olarak tanıttı. Dolandırıcı, Emin Gürlük'e bankada parasının bloke olduğunu, polisler olarak kurtardıklarını ifade ederek, hesabına 50 bin lira para yatırmasını istedi.

Emin Gürlük, kendisini telefonda polis olarak tanıtan kişinin tezgahına düşmeyerek, sert bir dille tepki göstererek telefonu kapadı.

Tuzağa düşmeyin

Emin Gürlük, vatandaşları uyararak, telefon dolandırıcılarının tuzağına düşmemeleri konusunda uyanık olmaları çağrısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Malkara 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title