Haberler

Sünnet düğünü olan 9 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynadığı sırada fenalaşarak yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Tunceli'nin Pertek ilçesinde sünnet yemeği verilen 9 yaşındaki Muhammed Ali, arkadaşlarıyla bahçede oyun oynadığı esnada fenalaşınca ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Hastanede doktorların yaptığı muayenede Muhammed'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Pertek ilçesine bağlı Konaklar köyünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, sünnet düğünü olan Muhammed Ali A, arkadaşlarıyla evin yakınlarında oyun oynadı. Muhammed'in yere düşerek fenalaştığını gören arkadaşları bağırmaya başladı.

AİLESİ YERDE HAREKETSİZ ŞEKİLDE BULDU

Çocukların sesleri üzerine evin dışına çıkan Muhammed'in ailesi ve davetliler, çocuğun yerde cansız bir şekilde yattığını gördü. Yakınları, Muhammed'i otomobil ile Pertek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar yaptığı muayenede Muhammed'in yaşamını yitirdiğini belirleyerek, otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi'ne ambulansla nakletti. Muhammed'in kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Devlet Hastanesi Muhammed Ali Pertek 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title