Haberler

Suç makinası yakalandı: Önüne gelen herkesi dolandırmış

Güncelleme:

- Suç makinası yakalandı: Önüne gelen herkesi dolandırmış Mersin'de ağırlıklı olarak dolandırıcılıktan yaşı kadar suç dosyası olan, 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Orhan Oğuz (30), polisin yaptığı titiz çalışma sonucunda yakalandı Cezaevi firarisi olarak da aranan şahsın...

- Suç makinası yakalandı: Önüne gelen herkesi dolandırmış

Mersin'de ağırlıklı olarak dolandırıcılıktan yaşı kadar suç dosyası olan, 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Orhan Oğuz (30), polisin yaptığı titiz çalışma sonucunda yakalandı

Cezaevi firarisi olarak da aranan şahsın daha önce 2 kez güvenlik güçleriyle çatışmaya girdiği, geçmişte 50 farklı dosyadan ceza yediği ortaya çıktı

Emniyet çıkışı yüzünü maske ile gizlemeye çalışan şahıs, gazetecilerin sorularına 'sana ne' diye cevap verdi

MERSİN - Mersin'de ağırlıklı olarak dolandırıcılıktan yaşı kadar suç dosyası olan, 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Orhan Oğuz (30), polisin yaptığı titiz çalışma sonucunda yakalandı. Cezaevi firarisi olarak da aranan şahsın daha önce 2 kez güvenlik güçleriyle çatışmaya girdiği, geçmişte 50 farklı dosyadan ceza yediği ortaya çıktı. Emniyet çıkışı yüzünü maske ile gizlemeye çalışan şahıs, gazetecilerin sorularına 'sana ne' diye cevap verdi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'dolandırıcılıktan' birçok dosyası bulunan, açık ceza evinden izinli çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen Orhan Oğuz isimli şahsın, ilçede de bir evde kaldığının istihbaratını aldı. Bunun üzerine titiz bir çalışma yürüten ekipler, şahsın Çavuşlu Mahallesinde kaldığını tespit etti. Belirlenen adrese özel hareket polislerinin desteğiyle operasyon düzenlenirken, şüpheli kaldığı ev ile yan bina arasındaki bölge saklanırken kıskıvrak yakaladı.

Kesinleşmiş cezası, 30 farklı suçtan açık dosyası, 50 farklı suçtan cezası var

İşlemleri için emniyete getirilen Oğuz'un yapılan incelemesinde ağırlıklı olarak dolandırıcılık, başkasına ait kredi kartlarını izinsiz kullanma, tehdit, görevi yaptırmamak için direnme, hükümlü ve yükümlünün kaçması, bilişim sistemleri veya banka kredi sistemlerini kullanarak dolandırmak gibi birçok suçtan suç dosyasının olduğu görüldü. Pandemi dolayısıyla açık cezaevinden Temmuz ayında izinli çıktığı ve geri dönmediği de belirlenen şahsın, 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu, 30 farklı suçtan da açık dosyasının bulunduğu tespit edildi.

Zanlının geçmişte güvenlik güçlerinden kaçmak için 2 kez çatışmaya girdiği ve vurulduğu, ayrıca 50 farklı dosyadan da ceza yediği belirlendi. Şahsın karşısındaki kişilere önce güven verdiği, daha sonrada kendisinin olmayan birçok malı satarak dolandırıcılık olaylarını yaptığını da ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyet çıkışı yüzünü maske ile gizlemeye çalışan şüpheli, gazetecilerin sorularına sadece "sana ne" diyerek cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhan Oğuz Mersin 3. Sayfa Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title