Haberler

Su içtiği için dehşeti yaşayan çocuğun hayatı alt üst oldu: Geceleri uyumuyor, yabancı birini görünce kaçıyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da su içtiği için tekme tokat dövülen 10 yaşındaki Y.E.A'nın annesi, oğluna bunu yapan kişinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirterek "Sürekli rüyalarımıza giriyor. Oğlumun da psikolojisi bozuldu" dedi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, esnaf Mahmut Arıcı'nın, iş yerinden sık sık su içmesine sinirlenip tekme tokat dövüp yere çarptığı 10 yaşındaki Y. E. A.'nın sürekli ağladığı öğrenildi. Çocuğun bir kardeşinin daha olduğu, gece uyumadığı, yabancı birini gördüğünde korkup kaçmaya çalıştığı bildirildi.

"BU CANİNİN CEZASIZ KALMASINI İSTEMİYORUM"

Sabah'ın haberine göre oğlunun yaşadıklarını anlatan anne Gülistan A., "Oğlum ilkokul 4'üncü sınıfa gidiyor. Oyun oynamak için oraya gitmiş dükkândan su içmek istemiş, başka suçu yok. Suçu varsa gelsin bana söylesin. Görüntüleri izlerken psikolojimiz bozuldu. Bunu yapan insan olamaz. Sürekli rüyalarımıza giriyor. Oğlumun da psikolojisi bozuldu. Bu caninin cezasız kalmasını istemiyorum. Bu olayı da kimse kapatmasın. Peşini bırakmayız. Diğer oğlum da 8 yaşında ve ilkokul 2. sınıfa gidiyor" dedi.

Su içtiği için dehşeti yaşayan çocuğun annesi, oğlunun yaşadıklarını anlattı

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü mağdur çocuğa ve ailesine gerekli her türlü maddi ve manevi desteğin sağlanacağını açıkladı. Görüntüler üzerine, Baba Bahattin A.'nın da şikayetiyle gözaltına alınan Mahmut Arıcı, bir anlık sinirle yaptığını ve pişman olduğunu söyledi. Bir ay önce telefon tamircisinde işe başladığı öğrenilen Arıcı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Su içtiği için dehşeti yaşayan çocuğun hayatı alt üst oldu: Geceleri uyumuyor, yabancı birini görünce kaçıyor

ERİŞİM ENGELİ İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDULAR

Şiddet mağduru çocuğun ailesinin avukatı Nebahat Yıldırım, Y.E.A. ve kardeşinin evlerine yakın bölgede oynadıkları sırada saldırıya uğradığını söyleyerek, "Saldırganın tutuklanması sevindirici bir gelişme. Her ne kadar kamera kayıtları, olayın gerçek yüzünün ortaya çıkarmasına yardımcı olmuşsa da, mağdur çocuğun ileride bu olayı hatırlamasına ve unutmamasına sebep olacağından ötürü görüntülerin erişinin engellenmesi için mahkeme başvurduk. Yine sosyal medyada asılsız bir şekilde mağdurun esnaftan ve yoldan geçen insanlardan para dilenen bir çocuk olarak lanse edilmesi mağdurun ailesini derinden üzdü" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, küçük çocuğu evinde ziyaret etti. Başkan Beyazgül ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi; "Geçtiğimiz günlerde şehrimizde yaşanan, medyaya da yansıyan insanlık dışı görüntüler hepimizi çok üzdü. Çocuğumuzu bir tanısanız, hayat dolu ve çok eğlenceli biri. Hepinizin selamını ilettim. Ömrün çok güzel olsun yavrum. Biz hep senin yanında olacağız.'' açıklama yaptı. Başkan küçük çocuğa hediyeler verdi."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Şanlıurfa Eyyübiye Haberler

500

Yorumlar (89)

Gül:

Ailenin hiçmi suçu yok?

8
33
yanıtYanıtla
lale:

sen o kadar olaydan bunu mu çıkardın? ailenin suçu olsa ne olcak o cocuk ya cocuk. .

yanıt17
yanıt2
...:

su için ailenin ne suçu olabilir. sen bir hayvana bir kap su vermiyormusun. yazıktır günahtır. senin gibilerin suçu bu

yanıt14
yanıt2
Oğuzhan:

Nasıl bir suç mesela ? çocukları dışarı da diye mi aile suçlu ? biz çocukken eve girmezdik camda kırar komşularımızın ağaçlarından meyvede çalardık ama bize bağırıp çağırıp dövmezdi ? hem ailenin suçu bile olsa el kadar çocuk tek elle yukarı kaldırıp yere vuruyor böyle bir şiddeti hiç bir çocuk hak etmiyor !

yanıt19
yanıt2
Canı Cehenneme:

sizce ne suçu var ya da olabilir ?!

yanıt3
yanıt0
SAÇMALAMIŞSIN:

ÜRETİM HATASI. . . . AİLE İLE NE ALAKASI VAR ÇOCUK ÇOOCUKK DİYOR

yanıt7
yanıt0
Hamza:

Ne alakası var ailesi ile. . . ne olursa olsun karşılığı bu mu olmalı ?

yanıt7
yanıt0
by nokta:

bu kadar şiddet uygulanması tamamen yanlış lakin çocukları sokağa başı boş bırakıp dilendirip iş yerlerini sürekli rahatsız edilmesinin kanunda yeri olması gerekli bence çocuğun ailesininde cezalandırılması lazım defalarca işyerine dalıp para dilenen ha bire birşeyler isteyen versen hergün gelen vermesen küfür ve tükürük sallayan çocukların aileside suçlu bence

yanıt3
yanıt6
Aaaa:

Allah çocukları sizin zihniyetinizden korusun.

yanıt0
yanıt0
UYANMIŞ TÜRK:

ŞİMDİ BU ÇOCUĞUN BABASI GELİP BU ADAMI VURSA. BANA GÖRE KATİL OLMAZ. . . BEN BU CANİ ADAMIN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM. ÇOCUK LAN BU, BİR BARDAK SU VERSEN BEREKETİN ARTAR, AZİZ OLURSUN, SU VERENİN OLUR, SEN NE KADAR HAİN BİR İNSANMIŞSIN. . .

37
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title