Haberler

Pastanede çalışan Fulya, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü

Güncelleme:

İzmir'de bir pastanede çalışan Fulya Öztürk, eski eşi Hasan Ozan Baştosun tarafından çıkan tartışmada iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü. Şüpheli, bir süre sonra polise teslim giderek teslim oldu.

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı İnönü Caddesi'ndeki bir pastanede saat 16.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi. Pastanede çalışan Fulya Öztürk'ün yanına boşandığı eşi Hasan Ozan Baştosun geldi. İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

ESKİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Hasan Ozan Baştosun tabancayla, Fulya Öztürk'e ateş etti. Öztürk vücuduna isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içinde yerde kalırken, Baştosun ise eski eşinin aracını alıp, kaçtı. İş yeri çalışanları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİSE GİDEREK TESLİM OLDU

Savcının incelemesinin ardından Öztürk'ün cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince arama çalışması başlatılan Hasan Ozan Baştosun ise bir süre sonra polise giderek teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fulya Öztürk Hasan Ozan Karabağlar İzmir 3. Sayfa Haberler

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını bitiyor mu 2024? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 31 Mayıs Cuma 2024? Limon FC-Kunisports maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak? Limon FC maçı başladı mı? Arda Güler Şampiyonlar Ligi final maçında oynayacak mı (Dortmund - Real Madrid)? Mulan filmi oyuncuları kim, konusu ne? Mulan filmi ne zaman, nerede çekildi? Survivor kim kazandı? 31 Mayıs Cuma Survivor'da kim kazandı? #129300 Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takımlar! Mourinho hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 31 Mayıs Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 31 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Gaddar 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kızılcık Şerbeti 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (10)

VEYSEL:

Bir ülkede kadın ve çocuklar şiddet görüyor, öldürülüyorsa o ülkenin geleceği de ölüyor demektir

7
5
yanıtYanıtla
Yurdum insanı:

Avrupa birligi uğruna ya rab ne güne? ler batıyor. İdam ?art oldu.

5
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Her gün ülke genelinde aynı manzara, türk erkekleri ile kadınların arası hiç iyi değil.

3
2
yanıtYanıtla
Gün:

Ne eski eşmiş be bitmediniz. Hazımsızlar. Boşanma sonrası erkeklere psikolojik destek verilmeli(hazımsızlara)NET.

2
1
yanıtYanıtla
ASİ:

Kadınlar asileşti erkekler azdı malesef kadınlar ekonomik özgürlüklerini kazanınca (istisnalar hariç ) sapıtıyorlar , erkekler boşandıktan sonra veya boşanma aşamasında başka kadınlarla düşüp kalkınca Maşallah oluyor kadın yapınca o. . . . . . oluyor , sonuç biri mezar diğeri hapis hayırlı işler

1
1
yanıtYanıtla
kadın olmak zor:

ekonomik özgürlük olunca neden asileşme olsun. . . kadın da erkek de aynı şekilde hayat paylaşıyor, kadından hem çalışıp hem çocuk bakıp hem ev işleri yapması bekleniyor, bu ne saçma bir düzendir, kadın buna itiraz edince asi mi oluyor? erkekler çok bencil yaratıklar hem her şey onların olsun , bütün istedikleri yapılsın , istediği gibi özgür yaşasın, bu düzen değişmeli. . . yoksa daha çok kadınlar çocuklar ziyan olacak. . .

yanıt2
yanıt1
?:

cnn Türk muhabiri pastanede niye çalışsın anlamadım

1
1
yanıtYanıtla
PARYA:

Bu İstanbul sözleşmesi denilen herze aile yapımızı alt üst etti. Hala da yürürlükte.

1
0
yanıtYanıtla
Kadın olmak zor:

Nedir bu sizin aile yapısı dediğiniz şey? kadının hizmetçi gibi hiçbir karşılığı olmadan sömürülmesi mi?

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

iyi haber okumayali yillar oldu sanirim. hergun ic karartan haberler çuruduk artik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title